Απειλές σε Ζωγράφο: "Απατεώνες θα σας πετάξουμε στην θάλασσα"

Στην Ασφάλεια κατέθεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από δολοφονική επίθεση εναντίον του από αγνώστους αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/11).

ÏÖÇ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ<br>
OFI - ASTERAS TRIPOLIS
ÏÖÇ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ
OFI - ASTERAS TRIPOLIS
INTIME

Ο βετεράνος διαιτητής αποκάλυψε ότι είχε λάβει απειλητικό τηλεφώνημα κάποιες ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο άγνωστος στην άλλη άκρη της γραμμή του είπε χαρακτηριστικά: "Απατεώνες θα σας πετάξουμε στην θάλασσα".

Εξήγησε, μάλιστα, ότι δεν έκανε κάποια καταγγελία για την κλήση διότι έχει οικονομικές διαφορές με κάποιο άτομο και θεώρησε ότι προερχόταν από εκεί και όχι από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του, ο Χριστόφορος Ζωγράφος πιθανολογεί ότι δράστες ήταν αγανακτισμένοι φίλαθλοι κάποιας ομάδας.

"Είδα έναν νεαρό με σιδερολοστό. Έβαλα τα χέρια στο πρόσωπό μου. Άρχισε να με χτυπάει και συνέχισε μέχρι που έπεσα αναίσθητος. Δεν είδα πώς έφυγαν. Δεν αντιλήφθηκα κάποια μηχανή να με παρακολουθεί στη διαδρομή μου", δήλωσε στους άντρες της ασφάλειας, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θυμόταν που είχε παρκάρει.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συμπληρωματική κατάθεση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι την επόμενη εβδομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK