Απίστευτη ντρίμπλα αλά... Νεϊμάρ από 13χρονο στα Γιάννενα (VIDEO)

O 13χρονος Γιώργος Βρακάς του ΑΟ Γιάννινα, πραγματοποίησε μία απίστευτη ντρίμπλα σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος, θυμίζοντας... Νεϊμάρ.

Απίστευτη ντρίμπλα αλά... Νεϊμάρ από 13χρονο στα Γιάννενα (VIDEO)

Ο πιτσιρικάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και το απέδειξε κάνοντας μία τρομερή ντρίμπλα.

Αν και βρέθηκε κλεισμένος από δύο αντιπάλους, κατάφερε με ποδοσφαιρικό... θράσος να τους "αδειάσει" εκπληκτικά, με "λαμπρέτα".

Δείτε την καταπληκτική ενέργεια:

Να θυμίσουμε πως οι πιτσιρικάδες του ΑΟ Γιάννινα είχαν πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στους μικρούς του Ατρόμητου, αλλάζοντας 20 φορές τη μπάλα πριν στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, εφαρμόζοντας πιστά το "τίκι τάκα" της Μπαρτσελόνα.

Το VIDEO έκανε το "γύρο" του κόσμου, με την χάρη των μικρών του ΑΟ Γιάννινα να φτάνει μέχρι την Βαρκελώνη και τη "Μασία", με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να καλούν τους Ηπειρώτες σε φιλικό παιχνίδι.

Οι "μπλαουγκράνα" έστειλαν επίσημη πρόσκληση, μέσω e-mail το οποίο έφτασε στα γραφεία των ακαδημιών κι ανέφερε "πληροφορούμενοι για την ομάδα σας μέσω του γκολ που έχει προκαλέσει διεθνή θαυμασμό θα είναι τιμή μας να δεχτείτε την πρόσκλησή μας για φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ακαδημία μας με προτεινόμενη ημερομηνία 24 Μαρτίου".

Μπορεί να έχασαν με 8-1 από τους μικρούς της "Μπάρτσα", όμως η εμπειρία τούς έμεινε αξέχαστη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK