Coca-Cola Cup: Από τη Θεσσαλονίκη στις Σέρρες

Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε το πρώτο σκέλος του φετινού Coca-Cola Cup με θαυμάσιο καιρό και ωραία μπάλα, από τους νεαρούς, οι οποίοι κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Athletic Park Επίσκυρο, στην Πυλαία.

Coca-Cola Cup: Από τη Θεσσαλονίκη στις Σέρρες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ταυτόχρονα, διεξήχθη και το τουρνουά των Σερρών, όπου ήδη πέρασαν οι πρώτες ομάδες για τους περιφερειακούς τελικούς. Η Βόρεια Ελλάδα μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι και τα έδωσε “όλα για την μπάλα”, όπως θα κάνει, άλλωστε, μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο ενθουσιασμός και η πολύ μεγάλη συμμετοχή ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου σαββατοκύριακου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί βρέθηκαν και δυο ποδοσφαιριστές του Άρη, οι Νίκος Τσουμάνης και Γκαέλ Ενλουτούλου, οι οποίοι παρακολούθησαν τους αγώνες της Κυριακής, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Coca-Cola Cup: Από τη Θεσσαλονίκη στις Σέρρες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήδη 46 ομάδες προκρίθηκαν για τους τελικούς της πόλης, καθώς το Coca-Cola Cup έδωσε νέο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της εβδομάδας. Το Σάββατο (13/2) συνεχίζεται η προκριματική φάση, ενώ την Κυριακή (14/2) είναι προγραμματισμένοι οι τελικοί της πόλης.

Οι νικητές από τις Σέρρες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το Coca-Cola Cup στις Σέρρες, όπου το τουρνουά φιλοξενήθηκε για δεύτερη χρονιά.

Το NRG Sports Center γέμισε από νιάτα και ο συναγωνισμός για την ανάδειξη των νικητών που θα παίξουν στους τελικούς της Β.Ελλάδας, ήταν έντονος. Τα αποτελέσματα μαζί με τους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους πολυτιμότερους παίκτες κάθε κατηγορίας οι οποίοι βραβεύτηκαν με ένα ζευγάρι παπούτσια adidas.

Κατηγορία 13-14 ετών:

Pasola FC

Σκούρας

MVP: Φίλιππος Σπυρόπουλος (adidas X-15)

Κατηγορία 15-16 ετών

Πανσερραϊκός

Lester City

MVP: Βαγγέλης Θεοχαρίδης (adidas ACE-15)

Κατηγορία 17-19 ετών

Αγαπούληδες

Legion

MVP: Στέφανος Γρηγοριάδης (adidas ΑCE-15)

Συνέχεια και με Καβάλα

Το Coca-Cola Cup συνεχίζει την περιοδεία του στο Βορρά. Εκτός από το δεύτερο μέρος στη Θεσσαλονίκη, αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε αγώνες και στην Καβάλα.

Στην ακριτική πόλη, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο Goal Of Five (Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού 164, Καβάλα, Περιγιάλι) σε ένα γεμάτο διήμερο απ' όπου θα προκύψουν άλλες έξι ομάδες για τους τελικούς της περιφέρειας. Η τελική φάση της Β.Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για τις 21/2 στις Σέρρες.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Coca-Cola Cup: Από τη Θεσσαλονίκη στις Σέρρες

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK