Απολογείται ο Κουρίδης

Στον ειδικό ανακριτή για θέματα διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης. Διαβάστε το κατηγορητήριο.

Απολογείται ο Κουρίδης

Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε το πρωί της Παρασκευής (05/06), ο Θεόδωρος Κουρίδης, για να απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Το επί σειρά ετών στέλεχος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατηγορείται για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ εξακολούθηση.

Κατηγορείται επίσης και για: Απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και μη, κατ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα - Τρίτη (8-9/6) από τον ανακριτή θα περάσουν οι παίκτες παίκτες της Βέροιας και ο Γιώργος Σαρρής.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα