Ο Άρης στο πλευρό του Κυζερίδη στη μάχη με τον καρκίνο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Κυζερίδης, δίνει καθημερινά τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο τόσο ο μπασκετικός, όσο και ο ποδοσφαιρικός Άρης είναι έτοιμοι να βοηθήσουν έμπρακτα.

Ο Άρης στο πλευρό του Κυζερίδη στη μάχη με τον καρκίνο

Εδώ και τρία χρόνια ο πρώην αρχηγός του Άρη, Νίκος Κυζερίδης δίνει τη δική του "μάχη" με τον καρκίνο σε νοσοκομείο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Ωστόσο το κόστος της θεραπείας του είναι δυσβάσταχτο.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος ενίσχυσης Φιλανθρωπικών ιδρυμάτων Charityidols, που ξεκίνησε πολλαπλές δράσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων. Από εκεί και πέρα, υπάρχει συνεννόηση με πολλούς αθλητές που θέλουν να βοηθήσουν είτε καταθέτοντας χρήματα είτε προσφέροντας φανέλες για δημοπρασία.

Οι δημοπρασίες θα ξεκινήσουν στην πλατφόρμα του Charityidolsαπό την επόμενη εβδομάδα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6943959543 ή εναλλακτικά μπορεί να σταλεί email στο [email protected]

Επιπλέον διεξάγεται έρανος στα επόμενα δύο ματς του μπασκετικού Άρη στο "Παλαί Ντε Σπορ" και στο επόμενο εντός έδρα ματς της ομάδας ποδοσφαίρου των "κιτρίνων" στις θύρες των γηπέδων, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τον Έλληνα πρώην αθλητή.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορεί όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρηματικό ποσό είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:6562-128717-706 (Για κατάθεση εντός τραπέζης με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη).

IBAN:GR62 0171 5620 0065 6212 8717 706 (Για ηλεκτρονική μεταφορά από Πειραιώς ή άλλη τράπεζα εσωτερικού/εξωτερικού με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη).

PAYPAL: [email protected] (Με σημείωση Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη).

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Charity Idols

Το δίχτυ αλληλεγγύης γύρω από τον Νίκο Κυζερίδη συνεχίζει και μεγαλώνει. Ήδη βρισκόμαστε στην δεύτερη ημέρα δράσης και απλοί φίλοι του ΑΡΗ αλλά και φίλαθλοι όλων των ομάδων και αθλητές συνεχίζουν να συνδράμουν με διάφορα ποσά στην ενίσχυση του Νίκου. Επίσης συγκινητική είναι και η δραστηριοποίηση παλιών και νέων ποδοσφαιριστών που θέλουν να βοηθήσουν με φανέλες και αθλητικά τους αντικείμενα.

Τα πρώτα δύο βρίσκονται ήδη στην κατοχή μας και αρκετά ακόμα βρίσκονται στον δρόμο προς τα γραφεία μας. Είναι τα γάντια του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, Κυριάκου Στρατηλάτη (που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΡΗ) και η φορεμένη φανέλα του Φραντζίσκο Χαβίτο από το παιχνίδι Π.Α.Ο.Κ.- ΑΡΗΣ 0-1 στις 03-10-10, που πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK