Αυτοί είναι οι πιο προκλητικοί πανηγυρισμοί στα ελληνικά γήπεδα

Ο Δημήτρης Πέλκας έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο στο 94', αλλά αποβλήθηκε αμέσως μετά γιατί στον πανηγυρισμό του έπιασε (με πάθος) τα γεννητικά όργανά του. Δεν είναι ο πρώτος όμως που η ένταση της στιγμής και η χαρά του γκολ τον οδηγεί σε αντιδράσεις εκτός ορίων. Το contra.gr σας θυμίζει μερικούς από τους πολλούς... πιπεράτους πανηγυρισμούς που έχουν σημειωθεί στα ελληνικά γήπεδα (VIDEOS).

Αυτοί είναι οι πιο προκλητικοί πανηγυρισμοί στα ελληνικά γήπεδα

Πανηγύρισε με... ιδιαίτερο τρόπο το γκολ που πέτυχε για τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο και όπως ήταν λογικό αποβλήθηκε! Μετά το ματς δήλωσε πως δεν μετάνιωσε, ως εκ τούτου "καμαρώνει" για το γεγονός πως μπαίνει σ' ένα ένα ξεχωριστό γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχουν πανηγυρίσει με προκλητικό-άσεμνο τρόπο τα γκολ που είχαν πετύχει στον ελληνικό ποδοσφαιρόκοσμο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Contra.gr βουτάει στο χρόνο και σας θυμίζει χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

Ο.. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 1988, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να "διασταυρώνουν τα ξίφη τους" για τον τίτλο του κυπελλούχου. Το ματς πάει στην παράταση καθώς στην κανονική διάρκεια το τελικό σκορ δείχνει 1-1.

Οι "πράσινοι" τα βρίσκουν σκούρα όμως, αφού στον έξτρα χρόνο χάνουν 2-1 ενώ αγωνίζονται με 10 παίκτες! Εκεί όμως βρίσκεται ο... λυτρωτής Χρήστος Δημόπουλος, που στο 101' σε μία περίεργη φάση φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Στο γήπεδο επικρατεί πανικός και ο Δημόπουλος δεν ήθελε και πολύ για να "ξεφύγει" από την χαρά της στιγμής, κάνοντας άσεμνη χειρονομία προς τον πάγκο των "ερυθρόλευκων".

Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ "ΜΑΛΛΙΑ" ΛΑΖΑΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη δύσκολη έδρα της Ξάνθης, έχοντας να "ανέβει ένα βουνό" αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, βοήθησε την ομάδα του να φύγει με το "διπλό", με δύο προσωπικά του γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Να υπενθυμίσουμε πως εκείνη την εποχή, ο Έλληνας διεθνής είχε δεχθεί έντονη κριτική και σάτιρα λόγω της κόμης του. Η έκρηξή του ήρθε μετά το δεύτερο γκολ, αφού έτρεξε προς την άκρη του γηπέδου, έπιασε το κεφάλι του και φώναξε: "Έτσι σας γ@@@ω με το μαλλί"!

ΧΩΡΙΣ ΣΟΡΤΣΑΚΙ

O Κώστας Μήτρογλου ανέκαθεν "μάτωνε" τα αντίπαλα δίχτυα. Όπως και το πανηγύριζε πιο έξαλλα, όντας πιο μικρός και ορμητικός στις αντιδράσεις του. Αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο, δανεικός από τον Ολυμπιακό, άνοιξε το σκορ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στη Νέα Σμύρνη.

Η "πλατεία" πήρε φωτιά, όπως και το... σορτσάκι του Μήτρογλου, το οποίο κατέβηκε μέχρι το γόνατο, και με την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του πως κρατάει ένα αυτόματο όπλο, έτρεξε να πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ του.

Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ "ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ"

Σε έναν από τους καλύτερους τελικούς όλων των εποχών, αν όχι στον καλύτερο, η ΑΕΚ παίζει με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας της σεζόν 2008-2009. Το ματς έληξε 4-4, και οι Πειραιώτες νίκησαν τελικά στα πέναλτι μετά από έναν... μαραθώνιο, αλλά την παράσταση έκλεψε ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σωτήρη Κυργιάκου.

Μετά από γκολ του Νάτσο Σκόκο, ο πρώην δυναμικός αμυντικός, ενώ βρισκόταν στον πάγκο έτρεξε να το πανηγυρίσει στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας την γνωστή κίνηση της σεξουαλικής πράξης προς τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων". Γι' αυτή του την κίνηση, ο Θεσσαλός όπως ήταν λογικό αποβλήθηκε, ακούγοντας τα "εξ αμάξης" στο δρόμο για τα αποδυτήρια.

ΟΙ... ΑΕΤΟΙ ΤΩΝ ΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ ΛΙΛΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την "γηραιά κυρία" στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Παρ' ότι αουτσάιντερ, οι ερυθρόλευκοι μάχονται για να πάρουν ακόμα και τη νίκη απέναντι στο σύνολο της Γιουβέντους που πήγαινε για το διπλό. Η λύτρωση για τους Πειραιώτες ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μετά από συνδυασμό Ντομίνγκες και Μήτρογλου, ο Κασάμι ήρθε από πίσω και με υπέροχο πλασέ παραβίασε τη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Τζίτζι Μπουφόν.

Το "Καραϊσκάκης" φλέγεται, και ο Κασάμι το... δείχνει σχηματίζοντας τον αετό (της αλβανικής σημαίας) με τα χέρια του. Ο ίδιος σε δηλώσεις του, δικαιολόγησε τον πανηγυρισμό του λέγοντας πως η οικογένειά του προέρχεται από την Αλβανία. Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ελβετοαλβανός μέσος προκαλεί με τους πανηγυρισμούς του, καθώς είχε εμπλακεί και στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ το 2015. Εκεί όπου στο 89΄ο Χάρα σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, και με όλους τους παίκτες να τρέχουν προς το σημαιάκι του κόρνερ να πανυγηρίσουν μαζί με τον τότε προπονητή των ερυθρολεύκων Περέιρα. Προπονητής και Κασάμι "πιάστηκαν στα πράσα" να κάνουν άσεμνες χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ προκαλώντας τους, οδηγώντας στη διακοπή του αγώνα και την ΕΠΟ να τους επιβάλλει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Για αντίστοιχο πανηγυρισμό με του Κασάμι, είχε μπει στο στόχαστρο οπαδών και ο Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα, σε παιχνίδι που έγινε απέναντι στους ερυθρόλευκους (τυχαίο;) στην 5η αγωνιστική της σεζόν 2015-16. Εκεί, οι Γιαννιώτες είχαν γνωρίσει την συντριβή από τον Ολυμπιακό με 5-1, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να έρχεται από τον Αλβανό μέσο.

Παρ' ότι το γκολ ήρθε αφού οι γηπεδούχοι είχαν ήδη βάλει 5 γκολ, ο διεθνής σχημάτισε τον αλβανικό αετό και μετά γονάτισε στο χορτάρι για να προσευχηθεί, προκαλώντας τα γιουχαΐσματα των φιλάθλων που βρίσκονταν στο "Καραϊσκάκης".

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΙ 1-1

Ο Χρήστος Κωστής αποτελούσε αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν κατάφερε να κάνει την ανάλογη καριέρα λόγω των πολλών τραυματισμών που τον κράτησαν πίσω. Τη σεζόν 1995-96, η ΑΕΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται μπροστά στο σκορ, μέχρι να έρθει ο ταλαντούχος επιθετικός και να φέρει το ματς στα ίσα. Το "Νίκος Γκούμας" δονείται από τους πανηγυρισμούς, ενώ ο Κωστής τρέχει προς την κερκίδα που βρίσκονται οι αντίπαλοι οπαδοί και κάνοντας τη χειρονομία υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο, τον έπιασε η κάμερα να λέει "εγώ σας γ@@@ω"!

Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΑΛΜΠΑΝ

Tη σεζόν 2006-07 ο Απόλλων Καλαμαριάς αγωνιζόταν στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία και έκανε αρκετή ζημιά στους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αλμπάν Μπούσι ήταν ένας ταλαντούχος επιθετικός που με την πρώτη ευκαιρία αποτελούσε απειλή για τα αντίπαλα δίχτυα.

Όπως στο παιχνίδι που ο Απόλλων φιλοξενούσε τον Παναθηναϊκό, κι ενώ οι πράσινοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, ο Μπούσι ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι για την ομάδα του και να ισοφαρίσει. Το έκανε με επιτυχία, αλλά δεν στάθηκε εκεί, γυρνώντας προς τον πάγκο του Παναθηναϊκόυ, κάνοντας άσεμνη χειρονομία με τη... συνοδεία διάφορων "γαλλικών". Τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο για τον Αλβανό διεθνή που μάλλον θα... μετάνιωσε γι' αυτή του πράξη.

Ο πανηγυρισμός στο 6:05 του βίντεο:

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ

Η περίπτωση είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους, με την ΑΕΚ τότε να αγωνίζεται μεταξύ των τελευταίων θέσεων για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το Μάρτιο του 2013, φιλοξενεί τη Βέροια στο ΟΑΚΑ και με γκολ του Κατίδη, παίρνει τη νίκη με 2-1. Το γκολ λόγω της βαθμολογικής κατάστασης της ομάδας ήταν κρίσιμο, με τον νεαρό μέσο να βγάζει τη φανέλα του και να τρέχει να το πανηγυρίσει προς την κερκίδα, υψώνοντας επιδεικτικά το χέρι του θυμίζοντας το ναζιστικό χαιρετισμό των Ναζί.

Η κατακραυγή μεγάλη, ο Κατίδης ανήμπορος να πείσει άπαντες πως δεν γνώριζε τη... "φύση" αυτού του χαιρετισμού. Αποτέλεσμα; Αποκλεισμός από όλες τις εθνικές ομάδες, λύση συμβολαίου με την ΑΕΚ που έπεσε κατηγορία εκείνη τη χρονιά, και η καριέρα του 23χρονου σήμερα Κατίδη παίρνει την... κάτω βόλτα, αποτυγχάνοντας μέχρι και σήμερα να "στεριώσει" σε κάποια ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK