Coca Cola Cup σημαίνει διασκέδαση!

Η επιστροφή του Coca-Cola Cup στην Αθήνα έφερε και εκατοντάδες νέους στη δράση. Οι εγκαταστάσεις του Batista Club γέμισαν από παιδιά.

Coca Cola Cup σημαίνει διασκέδαση!

Περισσότεροι από 1.000 ποδοσφαιριστές, που συγκρότησαν 151 ομάδες, βρέθηκαν στα γήπεδα και έπαιξαν μπάλα σε ένα ραντεβού που άπαντες περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία.

Εμφανίστηκαν ομάδες από πέρσι, αλλά και από τουρνουά που ήδη έχουν γίνει στην Αττική γεμάτες ενέργεια και ελπίδες.

Κάποιοι από τους παίκτες, μάλιστα, είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους τελικούς της περιφέρειας, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να δηλώσουν ξανά συμμετοχή, έστω κι αν ήξεραν ότι δεν μπορούν να προκριθούν με δυο διαφορετικές ομάδες. Σημασία είχε, όπως είπαν, η διασκέδαση, η μπάλα με τους φίλους τους και όχι τόσο το αποτέλεσμα. Αυτό είναι και το πνεύμα του Coca-Cola Cup, του κορυφαίο τουρνουά 5Χ5 για εφήβους, που έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα.

Coca Cola Cup σημαίνει διασκέδαση!

Στις Αχαρνές βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιρικός αστέρας, Ντανιέλ Μπατίστα, που μετέδωσε τις πολύτιμες συμβουλές του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ το εισιτήριο για την τελική φάση του τουρνουά στις 29 Απριλίου, πήραν 48 ομάδες. Είναι οι εξής:

Κατηγορία 13-14

Captains, Barca Αττικής, Τρελοί Μενιδιάτες, Peek a boo, Τα μπρατάνια, Φέρτε Ταλέωντος, Τρελοκομεία, Menidi City, Totenbam, Μπαρτσελιώμα

Κατηγορία 15-16

Manager Rugby, Ponts FC, Ατρόμητος Περιστερίου, Εθνική Μυκόνου, Manchester Cpity, Τσελιγκαϊκός, Μπαρτσελιώμα, Αμπαλένθια, Λαουρίτες, Εκτελεστές, Ατάλαντοι, Βοτανιγκόλ, Koyrayo Βαγιεκάνο, Παιχτράλ FC, Ultra Boys, Καλαπόδας, Lyk FC, Cola-ola

Κατηγορία 17-19 ετών

Κουκλάκι Ζωγραφιστό, Πρώην Μισθοφόροι, Warriors, Κλωτσοσκούφηδες, Πιάσε το αυγό και κούρευτο, Galacticos, Gunners, Πλατεϊτσα, Solo Villagers, Boca, Προποτάσος, Χωριάτες, Πινέζες, Unboxcholics, Liverhood, Ενερικό στο Γραφείο, Ατάλαντοι, Γιουβέτσους, Dream Team, Τελευταία Στιγμή

Πιο πολλές ομάδες από την Αττική

Στις Αχαρνές, θα δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για κάποιες ομάδες, που δε κατάφεραν να δηλώσουν συμμετοχή στις προηγούμενες ημέρες με την 3 προκρικατική φάση που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 29 Απριλίου λίγο πριν τα τελικά του τουρνουά.

Την Κυριακή 30 Απριλίου το Coca-Cola Cup μεταφέρεται στο Μαρούσι, στις εγκαταστάσεις Campeon FC, όπου και θα διεξαχθούν οι τελικοί της Περιφέρειας Αττικής. Οι 4 καλύτερες ομάδες από Ρέντη, Μαρούσι και Αχαρνές, θα δώσουν τη μάχη για την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς του Μαΐου.

Coca Cola Cup σημαίνει διασκέδαση!

Σημειώνεται ότι λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης στα τουρνουά που έγιναν φέτος στην Αττική, για τους περιφερειακούς τελικούς προκρίθηκαν δυο ομάδες από κάθε ηλικιακή κατηγορία.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

News 24/7

24MEDIA NETWORK