"Κόπηκαν" Γιάχος, Σπάθας, Κουκουλάκης από την ΕΠΟ

Σημαντικές αλλαγές στους πίνακες των διεθνών διαιτητών, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, υπήρξαν πέντε προσθαφαιρέσεις. Δείτε αναλυτικά τα ονόματα.

Μεγάλες ανακατατάξεις είχαμε στον πίνακα των διαιτητών της UEFA, καθώς από τους επτά ρέφερι, μόνο οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Χάρης Καλογερόπουλος παρέμειναν διεθνείς. Όπως ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, εκτός λίστας έμειναν οι Μιχάλης Κουκουλάκης, Θανάσης Γιάχος, Ηλίας Σπάθας, Ανδρέας Παππάς και Σταύρος Τριτσώνης.

Αντίθετα, νέα πρόσωπα είναι οι Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), Γιώργος Κύζας (Δράμας), Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας), οι οποίοι θα μπουν στους νέους πίνακες από 01/01/2016.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα