"Αλλού έδωσε τα χρήματα ο Ντάκος"

Ο Μιχάλης Ντάκος δεν προτάθηκε για παρατηρητή διαιτησίας στη Super League και η ΕΠΣ Ξάνθης εξήγησε, με επιστολή της προς την ΕΠΟ, τη στάση της αυτή.

"Αλλού έδωσε τα χρήματα ο Ντάκος"

Για μη απόδοση χρημάτων κατηγορεί η ΕΠΣ Ξάνθης τον Μιχάλη Ντάκο και γι' αυτό δεν τον πρότεινε ως παρατηρητή διαιτησίας της Super League, μολονότι συγκέντρωνε τα απαραίτητα προσόντα. Για το γεγονός αυτό μάλιστα ενημέρωσε αρμοδίως την ΕΠΟ, αναφερόμενη στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.

Η επιστολή προς την Ομοσπονδία όπως τη δημοσιεύει η "Live Sport": " Κύριε πρόεδρε προς άρση κάθε παρεξήγησης και προς αποφυγή αρνητικών ή θετικών σχολίων, σας γνωρίζουμε ότι δεν προτείναμε τον συντοπίτη μας κ.Ντάκο Μιχαήλ για παρατηρητή διαιτησίας Σούπερ Λιγκ (ο οποίος σημειωτέον έχει τα απαιτούμενα προσόντα), διότι βρισκόμαστε σε δικαστική διαμάχη με τον παραπάνω.

Ο κ.Ντάκος διέθεσε σε τρίτους χρήματα τα οποία λάμβανε για λογαριασμό της ΕΠΣ Ξάνθης. Τα χρήματα που παραλάμβανε ο κ.Ντάκος αποτελούν ποσοστά διαιτησίας, τα οποία παραλάμβανε ως Αρχιδιαιτητής μετά από κάθε παιχνίδι. Τα ποσά αυτά αποτελούν έσοδα της Ένωσής μας και ως εκ τούτου ο κ.Ντάκος θα έπρεπε να τα αποδώσει στην ΕΠΣ Ξάνθης, πράξη που μέχρι και σήμερα δυστυχώς δεν έχει πραγματοποιηθεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK