Επιστρέφουν οι διαιτητές που κόπηκαν λόγω εκλογών

Η αποπομπή τους από τους πίνακες διαιτησίας το προηγούμενο καλοκαίρι είχε συνδυαστεί έπειτα από καταγγελίες με τις εκλογές της ΕΠΟ που ήταν προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο.

Επιστρέφουν οι διαιτητές που κόπηκαν λόγω εκλογών

Ο λόγος μεταξύ άλλων για τους Τζήλο (Λάρισας), Στυλιαρά (Αιτωλοακαρνίας) από την Super League, Κορδολαίμη (Αν. Αττικής), Παπαγεωργίου (ΕΠΣΑ) που ανήκαν σε Ενώσεις της αντιπολίτευσης και αν και πέρασαν τα τεστ, κόπηκαν από τους πίνακες διαιτησίας από τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Εξομάλυνσης με απόφαση που πήρε χθες, αποφάσισε να “διευρύνει τους πίνακες διαιτησίας με διαιτητές που έχουν περάσει το ετήσιο σεμινάριο προεπιλογής και τα αντίστοιχα αγωνιστικά τεστ, καθώς και τους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας”.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι κομμένοι” του περασμένου Αυγούστου, θεωρούνται ενεργοί διαιτητές και είναι στην ευχέρεια της ΚΕΔ, να τους εντάξει στους πίνακες και να τους ορίσει σε αγώνες. Ουσιαστικά δηλαδή, ακυρώνονται οι επιλογές που είχε κάνει η Επιτροπή Διαιτησίας τον προηγούμενο Αύγουστο και μάλιστα, αυτό φέρεται να έχει γίνει έπειτα από εντολή του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK