Ο μακαρονάς που έβαζε γκολ στα τοπικά της ΕΠΣ Θεσπρωτίας

Άγνωστες πτυχές από την ζωή του διεθνή ρέφερι που θα διαιτητεύσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ντέρμπι "αιωνίων".

Ο μακαρονάς που έβαζε γκολ στα τοπικά της ΕΠΣ Θεσπρωτίας

Είναι μακαρονάς τι να κάνουμε. Για τον Γιώργο Κομίνη ο λόγος, που θα διαιτητεύσει στο ντέρμπι της Κυριακής 19/3 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Για τον - γεννημένο στις 7/4/1980 στα Γιάννενα - διεθνή ρέφερι, ήρθε η ώρα στην έκτη του χρονιά στον πίνακα της Super League και έπειτα από 72 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία, να "ριχτεί" για πρώτη φορά σε παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Άρωμα από ντέρμπι "αιωνίων" πάντως, πήρε στο 3-0 των "ερυθρόλευκων" επί των "πράσινων" στον α’ γύρο, τον περασμένο Νοέμβριο όπου ήταν 4ος διαιτητής του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Παράλληλα, στις 15/1 είχε διαιτητεύσει, χωρίς προβλήματα και το ισόπαλο 0-0 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ενώ είχε οριστεί 4ος διαιτητής και στο πρόσφατο 3-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι σε όλα τα ντέρμπι που έχει παίξει έχει φέρει ισοπαλία.

Το Contra.gr σας παρουσιάζει άγνωστες πτυχές από την ζωή του διεθνή ρέφερι.

Ιδιοκτήτης καφετέριας στην Ηγουμενίτσα, δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και όταν έχει "ασχολείται" μόνο με την 2.5 ετών κόρη του. Του αρέσει η ξένη μουσική, ηλεκτρονική ροκ, οι ξένες ταινίες περιπέτειας και τα μακαρόνια.

Πριν κρεμάσει την σφυρίχτρα στο λαιμό, ο ρέφερι από την Θεσπρωτία ασχολήθηκε με την μπάλα από ένα άλλο "πόστο", αυτό του ποδοσφαιριστή.

Γεννημένος στα Γιάννενα αλλά μεγαλωμένος στην Ηγουμενίτσα, ο Γιώργος Κομίνης ξεκίνησε να παίζει σε μικρή ηλικία ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Λαδοχωρίου, ομάδα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Η θέση του ήταν σέντερ φορ.

Γρήγορα όμως, μόλις στα 19 "κρέμασε" τα παπούτσια με τις τάπες και έβαλε στο στόμα την σφυρίχτρα.

"Οι συνθήκες δεν ήταν τέτοιες που ευνοούσαν να κάνεις κάτι παραπάνω ως ποδοσφαιριστής και αποφάσισα να ασχοληθώ με την διαιτησία, τελείως ξαφνικά. Γνώριζα τους ανθρώπους και κουβέντα στην κουβέντα, έμαθα ότι γινόντουσαν εξετάσεις και πήρα μέρος" είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του.

Το 2004 προβιβάστηκε στην γ’ εθνική, το 2007 στην β’ κατηγορία και το 2011 στην Super League. Το… κοντέρ του έχει γράψει συνολικά στις τρεις κατηγορίες και το Κύπελλο Ελλάδας 128 αγώνες.

Ως διεθνής από 1//1/2016, στις 30 Ιουνίου ορίστηκε στον αγώνα Σάμροκ Ρόβερς - Ροβανιέμι (0-2) και στις 21/7 στο παιχνίδι Γκέτεμποργκ - Πιαστ Γκλίβιτσε (0-0) και τα δύο για τα προκριματικά του Europa League ενώ στις 7/12 διαιτήτευσε για το UEFA Youth League U19 το Λυών - Σεβίλλη 0-1.

Παράλληλα, έχει παρουσίες και σε παιχνίδια εθνικών ομάδων σε επίπεδο U17 και U19.

News 24/7

24MEDIA NETWORK