Οριστικά στο αρχείο η υπόθεση Ζωγράφου

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Χριστόφορου Ζωγράφου και η υπόθεση του ξυλοδαρμού του μπαίνει στο αρχείο.

Οριστικά στο αρχείο η υπόθεση Ζωγράφου

Απορρίφθηκε η προσφυγή του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου, κατά της αρχειοθέτησης της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του από αγνώστους, στην οποία ενέπλεξε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου που είχε αναλάβει την υπόθεση, μετά από εξάμηνη έρευνα, είχε καταλήξει σε "εν μέρει απορριπτική διάταξη κατ άρθρο 47ΚΠΔ που αφορά καταγγελίες σε βάρος παράγοντα του ποδοσφαίρου καθόσον σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης" στον ιδιοκτήτη της "Aegean".

Ο πρώην διεθνής διαιτητής αιτήθηκε να ανοίξει ξανά ο φάκελος σχετικά με πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο η απόφαση ήταν απορριπτική.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Νοεμβρίου, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, είχαν στήσει καρτέρι στον Χριστόφορο Ζωγράφο, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι.

Η νοσηλεία διήρκεσε 6 ημέρες και έδωσε ένορκη κατάθεση μέσα από το νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων, κατέθεσε ενόρκως ως μάρτυρας και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Χριστόφορος Ζωγράφος παραιτήθηκε από το πόστο του στην ΚΕΔ στα τέλη Μαΐου του 2015, καταγγέλλοντας συκοφαντία από τον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΙ".

Διαβάστε ακόμη

Θύμα επίθεσης ο Χριστόφορος Ζωγράφος

News 24/7

24MEDIA NETWORK