"Στημένοι πίνακες και εκβιασμοί"

Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ θα υποβάλει, όπως δεσμεύτηκε, ο Χρήστος Σάββας, ο οποίος κατήγγειλε εκβιασμούς, μεθοδεύσεις και χατίρια στον καταρτισμό των πινάκων των διαιτητών.

"Στημένοι πίνακες και εκβιασμοί"

Αναλυτικά υποστήριξε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ: " Φάνηκε καθαρά ότι οι κύριοι Σαρρής, Μπριάκος και Δούρος είχαν έτοιμους τους πίνακες εδώ και μέρες και δεν ήθελαν να συμμετέχω εγώ γιατί θα είχα αντιρρήσεις. Την Τρίτη είχαν συνεδριάσει και ο κ. Σαρρής μου είπε να μην είμαστε παρών λόγω των εκλογών ώστε να μην τους δώσουμε δικαίωμα να λένε.

Είπα ότι δεν έχω αντίρρηση να μην είμαι στη συνεδρίαση, αλλά ότι θέλω να ξέρω τους πίνακες. Ο κ. Σαρρής μου είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο να με ενημερώσει αλλά δεν με πήρε ποτέ. Οι πίνακες ήταν έτοιμοι και αποδείχθηκε από το ότι βγήκαν μέσα σε μισή ώρα, ενώ άλλες φορές έκαναν δύο μέρες να βγουν. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό ο κ. Σαρρής και οι άλλοι δυο της επιτροπής. Ήθελαν να εκδικηθούν κάποιες ενώσεις που δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς. Αλλά θα το βρουν μπροστά τους.

Δεν ήθελαν να είμαι εκεί γιατί ξέρω πιο πολλά για το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία από τον κ. Σαρρή και θα είχα αντιρρήσεις. Θα παραιτηθώ από την ΚΕΔ, αλλά θα κρίνω τους ορισμούς γιατί έμαθα ότι ξεπληρώθηκαν γραμμάτια και άλλα πολλά. Ο κ. Σαρρής ήθελε να με κάνει συμμέτοχο. Αν δεν πήγαινα στην συνεδρίαση, οι ενώσεις θα νόμιζαν ότι συμμετείχα σε αυτό που έγινε. Όλα ήταν στημένα, οι πίνακες έχουν βγει εδώ και δέκα μέρες.

Εγώ θέλοντας να διαφυλάξω την δική μου αξιοπρέπεια κατέβηκα στην Αθήνα για να μην φάνει ότι συναινώ σε αυτό που έγινε. Πήγα στην ΕΠΟ και έφυγα. Αργότερα έμαθα ότι φοβηθήκαν μην γυρίσω πίσω και πήγαν σε ξενοδοχείο και όταν έμαθαν ότι μπήκα στο αεροπλάνο γύρισαν στην ΕΠΟ. Έγινε μια διαδικασία-εξπρές.

Άλλες φορές έκαναν δυο μέρες. Θα αρχίσουν να βγαίνουν ένας-ένας οι πρόεδροι των ενώσεων που εκβιάστηκαν. Εκβιάζονται οι πρόεδροι των ενώσεων. Τους λένε ότι αν δεν στείλουν ένα χαρτί, θα βγάλουν τον διαιτητή τους από τον πίνακα. Είναι γνωστό αυτό. Αυτό το παιχνίδι γινόταν. Εκβιάζονταν από τον κύκλο του κ. Σαρρή. Έχει και νταβαντζήδες γύρω του ο κ. Σαρρής. Εγώ είπα να μείνουν απλά οι παλιοί πίνακες και η νέα επιτροπή μετά τις εκλογές να κάνει αξιολογήσεις αλλά σε κάποιους δεν άρεσε αυτό γιατί είχαν τάξει διάφορα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK