Τέλος η σεζόν για Κουρομπίλια, "μπάχαλο" τα τεστ!

Έκρυθμη η κατάσταση κατά τη διάρκεια των τεστ για πέντε βοηθούς κι έναν διαιτητή. Τι καταλογίζουν στους κριτές τους και τι απαντούν οι αρμόδιοι για τους... παραπονιάρηδες κομμένους.

Τέλος η σεζόν για Κουρομπίλια, "μπάχαλο" τα τεστ!
kourobilia ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλοκαίρι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο σκέφτονται ήδη πέντε βοηθοί διαιτητές και ένας διαιτητής τηςSuperLeagueπου δεν πέρασαν τα τεστ που έγιναν - εκτάκτως - το πρωί της Δευτέρας.

Ο λόγος για τον Μάριο Λαμπρόπουλο (Ηλείας) που δεν ορίζεται φέτος στο πρωτάθλημα αφού είναι στους «ανεπιθύμητους» διαιτητές και τους βοηθούς Κουρομπύλια, Γεωργαράκο, Τσολάκη, Φραγκιαδάκη, Σταυρουλάκη.

Η διεθνής βοηθός ρέφερι από την Δυτική Αττική έτρεξε αν και προέρχονταν από γαστρεντερίτιδα κι ενώ στις 23/3 είχε παίξειστον αγώνα Fortuna Hjorring (Δανία) - Manchester City (Αγγλία), για την προημιτελική φάση του Champions Legaue Γυναικών. Τώρα, θα προετοιμαστεί για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2017 από 16 Ιουλίουέως 6 Αυγούστου στην Ολλανδία.

Η κατάσταση στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας που έγιναν τα τεστ ήταν έκρυθμη. Δεν ήταν λίγοι οι βοηθοί που έκαναν λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά και για στοχοποίηση προκειμένου να μείνουν εκτός πινάκων.

Υπήρχε όμως, και η άλλη άποψη την οποία καταγράφει το Contra.gr. « Όλοι ήταν πολύ εκτός, αυτοί που κόπηκαν. Όλα αυτά είναι μαλ…ες, γιατί απλώς χάνουν την υπόλοιπη χρονιά τηςSuperLeague. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι παρούσα στα τεστ και κρατάει σημειώσεις και αν υπάρχει αδικία από την πλευρά του γυμναστή, μπορεί να επέμβει. Κάθε φορά, όταν κάποιος δεν βγάζει τα τεστ, φταίει ο άλλος…».

Μάλιστα, ειπώθηκε ότι ένας από «κομμένους» είχε το μεγαλύτερο ποσοστό λίπους από τους υπόλοιπους και δεν έπιασε ούτε τα όρια των γυναικών στο τεστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK