Θύμα επίθεσης ο Χριστόφορος Ζωγράφος!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφος, δέχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης μαφιόζικη επίθεση από δύο αγνώστους που τον έστειλαν στο νοσοκομείο με διάσειση!

ÏÖÇ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ<br>
OFI - ASTERAS TRIPOLIS
ÏÖÇ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ
OFI - ASTERAS TRIPOLIS
INTIME

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν τα μεσάνυχτα, όταν στην περιοχή του Κολωνού, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και είχαν στήσει καρτέρι στον Χριστόφορο Ζωγράφο, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι!

Ο πρώην διεθνής ρέφερι και στενός συνεργάτης του Χιου Ντάλας στην ΚΕΔ εδώ και ένα περίπου μήνα, διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση.

Όλα αυτά, την ώρα που την Παρασκευή 14/11 το απόγευμα ξεκινάει στην Αθήνα το διήμερο σεμινάριο των διαιτητών της Super League, παρουσία μάλιστα του ίδιου του Χιου Ντάλας!

Θυμίζουμε ότι κι άλλα (πρώην πλέον) μέλη της ΚΕΔ έχουν πέσει θύματα επίθεσης τον τελευταίο χρόνο και συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσαχειλίδης και ο Δημήτρης Καλύβας, τον οποίο μάλιστα αντικατέστησε ο Χριστόφορος Ζωγράφος ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ στις αρχές του Οκτώβρη.

Διαβάστε ακόμη:

Έκτακτο ΔΣ η ΕΠΟ για την επίθεση στον Ζωγράφο

News 24/7

24MEDIA NETWORK