Δώνης στο Ραδιόφωνο 24/7: "Θα ήθελα να συνεργαστώ σε κάποια ομάδα με τους γιους μου"

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην εκπομπή "Contra Επίθεση" με τους Νίκο Γιαννόπουλο, Αποστόλη Χορτάτο και Γιάννη Ζωιτό στο "Ραδιόφωνο 24/7" στους 88.6 αποκαλύπτοντας τα πλάνα για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, ενώ ανέφερε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να συνεργαστεί με τους γιους του.

Δώνης στο Ραδιόφωνο 24/7: "Θα ήθελα να συνεργαστώ σε κάποια ομάδα με τους γιους μου"

Στο αέρα της εκπομπής " Contra Επίθεση" με τους Νίκο Γιαννόπουλο, Αποστόλη Χορτάτο και Γιάννη Ζωιτό στο " Ραδιόφωνο 24/7" στους 88.6 μίλησε ο Γιώργος Δώνης σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση για την καριέρα του και όχι μόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επόμενη ομάδα του: "Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, έγινε μια προσέγγιση, αλλά έκρινα ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει. Νομίζω είναι για αρκετούς λόγους. Εκτιμώ τον ΑΠΟΕΛ, πέρασα πολύ καλά, αλλά τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά.

Ήταν σε αρχικό στάδιο η ιστορία και δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Με τις μόνες ομάδες που δεν έχω ξαναμιλήσει είναι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Με όλες τις άλλες έχω μιλήσει.

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα προσπαθώ και τα βλέπω λίγο διαφορετικά σε ότι αφορά το επόμενο βήμα μου. Είμαι σε μια περιοχή τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που θέλω να εξαντλήσω τα περιθώρια για να βρω κάτι εδώ. Θα το προσπαθήσω όσο γίνεται".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα: "Οι συνεργασίες στην Ελλάδα είναι αρκετά δύσκολες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε άσχημη κατάσταση. Υπάρχει κρίση στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα. Κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Και το να φτιάξεις μια καλή ομάδα και στον τρόπο που λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Κανένας νόμος.

Οι σωστοί παράγοντες έχουν αποχωρήσει. Κι όλα αυτά δημιουργούν προβλήματα. Η λογική λέει πως αν δεχθείς πρόταση από πρωτάθλημα του εξωτερικού θα πας".

Για τις διαφορές Σαουδικής Αραβίας με την Ευρώπη: "Η Σαουδική Αραβία έχει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο που έχει πάει τέσσερις φορές στο Μουντιάλ. Οι Σαουδάραβες όμως δεν κάνουν το επόμενο βήμα λόγω θρησκείας.

Στα Εμιράτα το επίπεδο είναι κακό, αλλά η ζωή είναι καλή. Δεν μπορείς να συγκρίνεις. Είναι σαν να συγκρίνεις το ιταλικό με το βουλγαρικό πρωτάθλημα".

Για τους γιους του: "Σίγουρα κυρίαρχο ρόλο παίζει το DNA. Το δεύτερο κομμάτι είναι το περιβάλλον που επηρεάζει. Οι περισσότερες συμβουλές που τους δίνω είναι γύρω από τον επαγγελματισμό και πώς να διαχειρίζονται τη χαρά και τη στεναχώρια. Δεν αφορά το αν παίζουν καλά ή όχι. Είναι παιδιά που έχουν ωριμάσει και κρίνουν σωστά. Ο μπαμπάς είναι δίπλα τους να στηρίζει, να χαίρεται, αλλά υπάρχουν και αποφάσεις για το μέλλον τους που επειδή είναι παιδιά χρειάζονται μια συμβουλή.

Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ σε ομάδα μαζί τους. Δεν έχω πρόβλημα ακόμη και στην Ελλάδα. Το λέω γιατί θεωρώ ότι ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Άσχετα με το αν είναι παιδιά μου, όταν θα έχω έναν από τους δύο ή και τους δύο σε κάποια ομάδα, θα υπάρχει αξιοκρατία. Θα πρέπει να δείξει στο γήπεδο ότι αξίζει να παίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK