Εγκρίθηκε ο απολογισμός, αστυνομικοί για Γκιρτζίκη

Οριακή η έγκριση του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ στην ΓΣ. Μήνυση εναντίον Γκιρτζίκη από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας.

Εγκρίθηκε ο απολογισμός, αστυνομικοί για Γκιρτζίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επεισοδιακή ήταν η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με τον διοικητικό απολογισμό να εγκρίνεται οριακά, την ώρα που αστυνομικοί περίμεναν τον Γιώργο Γκιρτζίκη για να τον συλλάβουν, μετά από μήνυση εναντίον του!

Ο απολογισμός εγκρίθηκε με 88 ψήφους υπέρ και 82 κατά, με τη διοίκηση Γκιρτζίκη να καταμετρά 25 Ενώσεις υπέρ της, ενώ η αντιπολίτευση να έχει 23.

Δύο μέλη της ΕΠΣ Άρτας δεν ψήφισαν, με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να επικαλείται προσωρινή διαταγή δικαστηρίου και τον πρόεδρο της ΕΠΣ, Θανάση Τρομπούκη, να καταθέτει μήνυση εις βάρος του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας απουσίαζε και ψήφισαν τα υπόλοιπα δύο μέλη, σε σχέση με τις τρεις ψήφους που είχε κάθε ΕΠΣ.

Από τις δώδεκα ΠΑΕ της Super League που παρευρέθηκαν, υπέρ ψήφισαν Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός και Πανθρακικός, ενώ κατά ψήφισαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

"ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανακοίνωσε από μικροφώνου ότι στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής όπου διεξάγεται η ΓΣ υπάρχουν αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

"Ευτυχώς που το ποδόσφαιρο θα γλυτώσει από μένα τον εγκληματία που ήρθανε να με συλλάβουν. Ας καμαρώνουν το ποδόσφαιρο που ήρθαν να το σώσουν! Θα μείνω όρθιος παρά όλες τις μεθοδεύσεις και με όλα αυτά που έχουν γίνει. Θα είμαι εδώ να τελειώσει η γενική συνέλευση. Καμαρώστε κύριοι το ποδόσφαιρο. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν", δήλωσε μετά από το τέλος της ψήφισης του διοικητικού απολογισμού.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, πάντως, γνωστοποίησε ότι απέσυρε τη μήνυση, ωστόσο επανέλαβε το αίτημά του να αναγνωριστούν τα δύο μέλη της Ένωσης.

Εγκρίθηκε ο απολογισμός, αστυνομικοί για Γκιρτζίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με ζωντανή εικόνα και ήχο μέσω live streaming της ΕΠΟ, ωστόσο άρχισε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στην αίθουσα.

Μάλιστα, αστυνομικοί εμπόδιζαν τους εκπροσώπους του Τύπου να ανέβουν από το ισόγειο στον όροφο της εκδήλωσης.

Ο ΠΣΑΤ παρενέβη μέσω του προέδρου του, Σωτήρη Τριανταφύλλου και εν τέλει οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα και να καταγράψουν τα όσα συνέβησαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK