Εξαίρεση του Ανδρεάδη φέρεται να θέλει ο Μαρινάκης

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη, θα ζητήσει την εξαίρεση του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, που χειρίζεται την περίφημη υπόθεση της "εγκληματικής" διοργάνωσης.

Εξαίρεση του Ανδρεάδη φέρεται να θέλει ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Έντονη είναι η φημολογία πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ζητήσει την εξαίρεση του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, που χειρίζεται την περίφημη υπόθεση της "εγκληματικής" διοργάνωσης.

Αν επιβεβαιωθεί αυτή η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ουσιαστικά θα σημαίνει ότι θεωρεί πως ο Γιώργος Ανδρεάδης είναι προκατελημμένος απέναντί του.

Υπενθυμίζουμε πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (18/6) κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για "διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης". Ο κ. Μαρινάκης αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες: ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, απάτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK