Εξαίρεση του Ανδρεάδη φέρεται να θέλει ο Μαρινάκης

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη, θα ζητήσει την εξαίρεση του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, που χειρίζεται την περίφημη υπόθεση της "εγκληματικής" διοργάνωσης.

Εξαίρεση του Ανδρεάδη φέρεται να θέλει ο Μαρινάκης

Έντονη είναι η φημολογία πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ζητήσει την εξαίρεση του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, που χειρίζεται την περίφημη υπόθεση της "εγκληματικής" διοργάνωσης.

Αν επιβεβαιωθεί αυτή η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ουσιαστικά θα σημαίνει ότι θεωρεί πως ο Γιώργος Ανδρεάδης είναι προκατελημμένος απέναντί του.

Υπενθυμίζουμε πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (18/6) κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για "διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης". Ο κ. Μαρινάκης αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες: ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, απάτη.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ