Ελεύθερα δεκάρια για όλα τα γούστα

Την ώρα που αρκετές ομάδες από την Super League ψάχνουν για ελεύθερους παίκτες που θα... ξεμπλοκάρουν τις αντίπαλες άμυνες, στην αγορά κυκλοφορούν επτά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα μας (VIDEOS).

Ελεύθερα δεκάρια για όλα τα γούστα

Όλες οι ομάδες ψάχνουν το... απρόβλεπτο από τη μέση και μπροστά. Αυτό συμβαίνει συνήθως από τεχνίτες ποδοσφαιριστές που προσφέρουν θέαμα και ουσία. Τον Γενάρη είναι πολλοί οι σύλλογοι της Super League που έχουν βγει στις... αγορές για να βρουν δεκάρι (ή κάτι σαν δεκάρι) για να λύσουν το πρόβλημα τους.

Εμείς συγκεντρώσαμε ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που έμειναν ελεύθεροι και μπορούν να καλύψουν αυτό το ρόλο. Φυσικά, δεν είναι όλοι πρώτης γραμμής, αλλά τα στατιστικά τους δείχνουν πως μπορούν να κάνουν τη δουλειά.

Ας τους δούμε:

ΚΕΒΙΝ ΝΟΛΑΝ (34 ΕΤΩΝ)

Πολύπειρος μέσος με μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Αγγλίας. Το κοντέρ έχει γράψει πολλά γκολ και ασίστ, ενώ οι περισσότεροι θα τον θυμούνται από το πέρασμα του από την Μπόλτον (1999-2009). Σίγουρα αρκετά βαρύς, αλλά έχει ποιότητα.

ΒΙΚΤΟΡ ΒΑΣΚΕΘ (29 ΕΤΩΝ)

Ισπανός μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αγωνιστεί σε Μπριζ και Κρους Ασούλ. Δεν σκοράρει αρκετά (21 γκολ), αλλά βγάζει αρκετές ασίστ (55).

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ (26 ΕΤΩΝ)

Και ένας Έλληνας στη λίστα μας. Δεν τα πήγε άσχημα στην Σαρλερουά, όμως οι Βέλγοι φαίνεται πως θέλουν να επενδύσουν στα δικά τους παιδιά. Τον ξέρουμε και μας ξέρει, ενώ το κόστος ενδεχόμενης μεταγραφής είναι ελάχιστο.

ΣΤΕΦΑΝ ΜΠΑΜΠΟΒΙΤΣ (30 ΕΤΩΝ)

Κλασικό δεκάρι που παίζει και στα άκρα αν χρειαστεί. Μεγάλη καριέρα στην πατρίδα του (Σερβία), ενώ δοκίμασε την τύχη του σε Ναντ, Φέγενορντ και Σαραγόσα. Μετρά 37 γκολ και 44 ασίστ σε 226 παιχνίδια.

ΣΕΜΙΡ ΣΤΙΛΙΤΣ (29 ΕΤΩΝ)

Βόσνιος διεθνής μεσοεπιθετικός που πέρασε και από τον ΑΠΟΕΛ την περσινή περίοδο. 'Εχει κάποιους τραυματισμούς αλλά είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Μετρά 265 συμμετοχές με 55 γκολ και 65 ασίστ.

ΠΕΔΡΟ ΜΟΡΑΛΕΣ (31 ΕΤΩΝ)

Χιλιανός μπαλαντέρ (παίζει μεσοεπιθετικά παντού) που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο MLS με τους Vancouver Whitecaps. Σε 224 παιχνίδια μετρά 60 γκολ και 50 ασίστ, ενώ έχει ευρωπαϊκή εμπειρία από το πέρασμα του από την Μάλαγα.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΠΙΤΣΟΥΛΙΤΣΙ (32 ΕΤΩΝ)

Γνωστός παίκτης στους λάτρεις του λατινικού ποδοσφαίρου. Για... πάρτη του έχουν ξοδευτεί αρκετά εκατομμύρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως τραυματισμοί δεν τον άφησαν να κάνει μεγάλη καριέρα. Μετρά 137 συμμετοχές με 24 γκολ και 24 ασίστ, ενώ έχει και Κροατικό διαβατήριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK