Ελεύθερος χωρίς όρους ο πρόεδρος της ΚΕΔ

Ελεύθεροι δίχως περιοριστικοί όροι αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι που βρέθηκαν σήμερα στον ανακριτή για την υπόθεση της κάρτας υγείας.

Ελεύθερος χωρίς όρους ο πρόεδρος της ΚΕΔ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, αφέθηκε ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους μετά από την απολογία του για την υπόθεση της κάρτας υγείας της ΕΠΟ στον Γιώργο Ανδρεάδη.

Ο ειδικός ανακριτής για θέματα διαφθοράς δέχθηκε στο γραφείο του το πρωί της Τετάρτης ακόμα τρία πρώην στελέχη της Ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων και ο νυν επικεφαλής της διαιτησίας στην Ελλάδα και οι Γιώργος Λούβαρης και Νίκος Φύριος.

Κατόπιν κοινής απόφασης του ιδίου και του εισαγγελέα υπηρεσίας, οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν τους επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος.

Για την υπόθεση κατηγορούνται για ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία σε απιστία, με ενέργεια και παράλειψη, με ζημιά που υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ 23 πρώην και νυν παράγοντες της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης και οι τρεις προκάτοχοι του, Γιώργος Σαρρής (απολογήθηκε ήδη), Σοφοκλής Πιλάβιος και Βασίλης Γκαγκάτσης.

Βάσει κατηγορητηρίου, οι ενέργειές τους σχετικά με το θέμα οδήγησαν σε απώλεια 29.000.000 ευρώ από τα ταμεία της Ομοσπονδίας.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα