Επιστολή της ΕΠΟ για τακτικούς δικαστές στο Διαιτητικό

Με τακτικούς δικαστές θα στελεχωθεί και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπως ζήτησε η ΕΠΟ.

Επιστολή της ΕΠΟ για τακτικούς δικαστές στο Διαιτητικό

Η ΕΠΟ είναι έτοιμη να "συμμορφωθεί" και να εφαρμόσει κατά γράμμα τη διάταξη του αθλητικού νόμου που από την περασμένη άνοιξη προβλέπει τακτικούς δικαστές σε όλα τα δικαιοδοτικά όργανα, μεταξύ των οποίων και το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο Σταύρος Κοντονής και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, είχε βρεθεί σημείο επαφής για τη στελέχωση του Διαιτητικού με εν ενεργεία δικαστικούς και η εξέλιξη της Δευτέρας επιβεβαίωσε ότι το θέμα τείνει προς λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ απέστειλε το απαιτούμενο αίτημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για τον ορισμό τακτικών δικαστών στο εν λόγω όργανο και όπως όλα δείχνουν ξεπεράστηκε ακόμη ένα εμπόδιο που θα μπορούσε να λειτουργήσει εις βάρος των σχέσεων Πολιτείας - ελληνικού ποδοσφαίρου με χαμένους τους συλλόγους που αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ