ΕΠΟ για Καραγκούνη: Έξω η Εθνική από προσωπικές φιλοδοξίες

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με αποδέκτη τον Γιώργο Καραγκούνη μετά από τις δηλώσεις του πρώην τεχνικού διευθυντή της Εθνικής Ελλάδας.

Ανακοίνωση με αιχμές για τον Γιώργο Καραγκούνη και τα όσα υποστήριξε πρόσφατα για την ΕΠΟ εξέδωσε η Ομοσπονδία, στην οποία τον καλεί να μην ασχοληθεί ξανά με την Εθνική Ελλάδας, κάνοντας λόγο ακόμα και για "προσωπικές φιλοδοξίες".

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Εθνικής και ρέκορντμαν συμμετοχών είχε επιτεθεί στους ανθρώπους της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο που οδήγησαν στα άσχημα αποτελέσματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και στο χάος στις τάξεις της ομάδας.

Η απάντηση ήρθε δύο ημέρες νωρίτερα, σε μία ανακοίνωση στην οποία δεν κατονομάζεται ο τέως αρχηγός της Εθνικής και στην οποία  τονίζεται ότι κανενός η ιστορία δεν είναι πιο πάνω.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Λίγες ημέρες πριν από τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας με τη Φινλανδία και τη Ρουμανία, παλιοί ποδοσφαιριστές και συνεργάτες της Ομάδας επιλέγουν σε συνεντεύξεις τους να αναφερθούν στα -κατά την άποψή τους- κακώς κείμενα.

Την ίδια στιγμή, κατακρίνουν τις επιλογές της Ομοσπονδίας, οι οποίες σκοπό είχαν ακριβώς να διορθώσουν αυτά τα κακώς κείμενα, που οδήγησαν την ομάδα σε αρνητικά αποτελέσματα.

Η Εθνική Ελλάδας αλλάζει σελίδα και βασίζεται στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό επιτελείο και τους άλλους συνεργάτες, που αυτή τη στιγμή υπηρετούν την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι παλιοί συνεργάτες, που θεωρούν μάλιστα ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην Εθνική Ομάδα με τις τοποθετήσεις τους. Είναι βέβαιο ότι και εκείνοι, όταν ήταν στην ομάδα, δεν επιθυμούσαν ανάλογες παρεμβάσεις.

Ας αφήσουν λοιπόν την Εθνική έξω από τις προσωπικές πικρίες ή τις επιδιώξεις τους και ας μην εκλαμβάνουν τη κατευναστική στάση της Ομοσπονδίας ως αδυναμία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σέβεται την ιστορία όσων έχουν τιμήσει το εθνόσημο, αλλά κανενός η ιστορία δεν είναι πάνω από την Εθνική Ελλάδας.

Και καλεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια της ομάδας".

Διαβάστε ακόμη

Σταύρος Καραΐνδρος: Απέτυχε: αυτά είναι τα λάθη του Καραγκούνη

Καραγκούνης: "Με συκοφάντησαν, έριξαν λάσπη πάνω μου"

Απολύθηκε από την ΕΠΟ η σύζυγος Γκαγκάτση