Άγνοια στην Επιτροπή Εξομάλυνσης για την παρέμβαση κατά Ατρόμητου

Άγνοια για την παρέμβαση των νομικών της ΕΠΟ κ. Σιώτου και Σαράκη κατά του Ατρόμητου, στην προσφυγή της ομάδας του Περιστερίου στο διαιτητικό δικαστήριο για να “πέσει” η τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δηλώνει η Επιτροπή Εξομάλυνσης.

Άγνοια στην Επιτροπή Εξομάλυνσης για την παρέμβαση κατά Ατρόμητου
ΕΠΟ γραφεία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η φερόμενη ως "παράσταση πολιτικής αγωγής της Ε.Π.Ο." στην σημερινή εκδίκαση προσφυγής της Π.Α.Ε. Ατρόμητος κατά αποφάσεως της Επιτροπής Εφέσεων, ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου, έγινε εν αγνοία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και δίχως να την εκφράζει.

Το θέμα θα εξετασθεί διεξοδικά την προσεχή Δευτέρα 12/12/2016 και θα ληφθούν αποφάσεις.

Την προσεχή Δευτέρα ο Πρόεδρος της ΠΔΕ κ. Ιωάννης Δρόσος θα συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό» αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Εξομάλυνσης ηοποία θα κάνει έρευνα για το ποιος έδωσε εντολή (;) στους δύο νομικούς να κάνουν παρέμβαση και το ενδεχόμενο νέων απολύσεων είναι ανοικτό.

Στην Επιτροπή Εξομάλυνσης θεωρούν ότι τέτοιες ενέργειες, όπως και οι γκάφες στους ορισμούς του Κυπέλλου Ελλάδας εκθέτουν την Διοικούσα Επιτροπή και όπως ειπώθηκε... "είμαστε πολύ προσεκτικοί προς πάσα κατεύθυνση”. Μέχρι στιγμής όμως, φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά προσεκτικοί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK