Αλλεργικός με τους... πολιτικούς ο Κουτσοκούμνης

Ο εκπρόσωπος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπερασπίστηκε την σύνθεση της "Επιτροπής Εξομάλυνσης" απαντώντας σε σχόλιο στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

Αλλεργικός με τους... πολιτικούς ο Κουτσοκούμνης
koutsokoumnis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι... μουρμούρες και οι αντιδράσεις για τα μέλη της "Επιτροπής Εξομάλυνσης" (από τις ποδοσφαιρικές ενώσεις για παράδειγμα) δίνουν και παίρνουν από το Σάββατο το μεσημέρι που ανακοινώθηκε η σύνθεση της.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο άνθρωπος που είχε την ευθύνη για την επιλογή των προσώπων, έκανε λόγο για "άστοχη κριτική" και υπερασπίστηκε την Επιτροπή περνώντας στην επίθεση.

Ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο απαντώντας σε σχόλιο "φίλου" του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook (ο οποίος τον κατέκρινε για τις επιλογές των μελών της Επιτροπής και έκανε λόγο για παράδοση του ποδοσφαίρου σε πολιτικές σκοπιμότητες), απάντησε... " Κανένας κανονισμός ή δικαστήριο δεν καταργήθηκε όπως λέτε. Ο ρόλος της επιτροπής είναι συγκεκριμένος και καταγράφεται από την ίδια την ΦΙΦΑ στην απόφαση της 14/10.

Η όποια αδυναμία της επιτροπής επιτρέψετε μου να πω ότι θα διαφανεί μέσα από το έργο της. Εκτός βέβαια και αν δεν της επιτραπεί να λειτουργήσει όπως θα ήθελε και όπως επιτάσσει η ΦΙΦΑ με άστοχη κριτική, προσωπικές επιθέσεις και φαντασιόπληκτες δεσμεύσεις. Ναι τότε θα αποτύχει. Δείγμα τέτοιας κριτικής ήδη άρχισα να βλέπω μόλις αποχώρησα από την Αθήνα. Προς τι; Δεν το αντιλαμβάνομαι".

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Η ΕΠΟ ΚΑΙ Η... ΚΟΝΤΟΝΙΑΣΗ

Και πρόσθεσε υποστηρίζοντας ότι οι πολιτικοί θα μείνουν εκτός ΕΠΟ... " Α, και κάτι άλλο. Διαθέτω την απαιτούμενη αλλεργία να μην επιτρέψω την ανάμειξη των πολιτικών στο έργο της ΕΠΟ κάτι που φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη κατανοητό γιατί εδώ και καιρό βλέπω κάποιας μορφής Κοντονίαση (και στη δική σου τοποθέτηση επίσης) σε δημοσιεύματα.

Αν ο Κοντονής έχει τόσο εκφοβίσει κάποιους που τον βλέπουν και στους εφιάλτες τους και τον συνδέουν με τα πάντα, τότε ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε αν το πρόβλημα είναι τελικά του Κοντονή και όχι κάποιας (...) φαντασίας. Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου. Ναι θα είμαι δίπλα από την επιτροπή για να προστατεύσω στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου αλλά και για να καθοδηγήσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK