Αποστολή στην Αθήνα για να πειστεί ο Μπίκας

Επαφή με τον υπό παραίτηση πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Μπίκα, προκειμένου ν' αποτρέψει την παραίτησή του από την Επιτροπή και ταυτόχρονα να γνωριστεί με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, θα έχει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Αποστολή στην Αθήνα για να πειστεί ο Μπίκας
koutsokoumnis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα είναι από την Πέμπτη στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε σε επικοινωνία που είχε το Sport24 Radio 103.3 και ο Χρήστος Μπάλλος μαζί του.. Την ίδια ημέρα συνεδριάζει η Επιτροπή Εξομάλυνσης για να εξετάσει τις παραιτήσεις των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργου Μπίκα, Δημήτρη Καλύβα και Γιάννη Τσαχειλίδη μετά τις απειλές που δέχθηκε ο τελευταίος τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.

Ο εκπρόσωπος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να έχει ο ίδιος επαφή με τον υπό παραίτηση πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας προκειμένου να τον πείσει ν' ανακαλέσει την απόφαση του. Ο Γ. Μπίκας δέχεται τις τελευταίες ημέρες έντονες πιέσεις μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξομάλυνσης Ιωάννη Δρόσο, τον νυν υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον προκάτοχο του και νυν υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Από τα τρία μέλη αυτός που φέρεται να εμφανίζεται αμετάπειστος είναι ο Γιάννης Τσαχειλίδης χωρίς τίποτα να αποκλείεται μέχρι την Πέμπτη. Το όνομα του πρώην μέλους της Επιτροπής Ορισμού επί "ισπανικού μοντέλου" Δημήτρη Σαραϊδάρη ακούγεται πάντως, ως υποψήφιος για να μπει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Την Τετάρτη 9/11 εξάλλου, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Super League και αναμένεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης - πιθανότατα ομόφωνα - στον Γιώργο Μπίκα για παραμονή του στην ΚΕΔ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK