Εγκρίθηκε από τη FIFA η διοικούσα επιτροπή για την ΕΠΟ

Τι ανέφερε η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας για το "greek problem", τον ορισμό επιστατών και το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει όλο αυτό.

Εγκρίθηκε από τη FIFA η διοικούσα επιτροπή για την ΕΠΟ

Η FIFA ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της το διορισμό επιτροπής εξομάλυνσης για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ("Appointment of a normalisation committee for the Hellenic Football Federation").

Πρόκειται για τη διοικούσα επιτροπή για την οποία αποφάσισε η Επιτροπή Ομοσπονδιών της UEFA και διορίστηκε την Πέμπτη και θα κληθεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) να "τρέξει" την ΕΠΟ, να εναρμονίσει το καταστατικό της, να βρει εκλογικό σύστημα και γενικά να προβεί σε αλλαγές θεσμών όπως η διαιτησία.

Ο άνθρωπος που θα κληθεί να "τρέξει" την συγκεκριμένη επιτροπή είναι ο πρόεδρος της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κωστάκης Κουτσοκούμνης που είναι ο εκπρόσωπος της FIFA στον φάκελο "greek problem".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι έγραψε ο Κουτσοκούμνης στο facebook για τη διοικούσα
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ