Οριστικά στις 26 Οκτωβρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά θα διεξαχθούν οριστικά οι εκλογές της ΕΠΟ. Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή των έξι Ενώσεων της αντιπολίτευσης (ΕΠΣ Μακεδονίας, Αιτωλοακαρνανίας, Σάμου, Θεσσαλίας, Γρεβενών και Ανατολικής Αττικής) που ζητούσαν να ακυρωθούν οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ μετά την παραίτηση του Γιώργου Γκριτζίκη.

Οριστικά στις 26 Οκτωβρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Οι Ενώσεις επικαλέστηκαν στην προσφυγή τους τέσσερις λόγους.

1. Υποστήριζαν ότι η Εκτελεστική Επιτροπή δεν είχε νόμιμη σύνθεση (δεν είχε αντικατασταθεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης και ο εκπρόσωπος της Super League Θ. Παπαδόπουλος) όταν ελήφθη η απόφαση να προκηρύξει Γ.Σ. στις 14/10 από την οποία θα εκλεγεί η εκλογική επιτροπή και εκλογική Γ.Σ. για την Τετάρτη 26/10.

2. Επειδή έπρεπε πρώτα να γίνει Γ.Σ. για να προκύψει εκλογική επιτροπή και στη συνέχεια να προκηρυχθεί συνέλευση για τις εκλογές.

3. Επειδή την επόμενη ημέρα της Γ.Σ. για την εκλογική επιτροπή που θα γίνει στις 14/10 σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, μέχρι την υποβολή των υποψηφιοτήτων θα υπάρχει μόνο μία μέρα περιθώριο. Στις 16/10 λήγει η σχετική προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων. Ο κανονισμός προβλέπει υποβολή υποψηφιοτήτων 10 ημέρες πριν τις εκλογές.

4. Επειδή ο κώδικας αρχαιρεσιών ψηφίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ που όπως υποστηρίζει η αντιπολίτευση - δεν έχει νόμιμη σύνθεση αφού συμμετείχε σε αυτήν ο κ. Γκιρτζίκης, που είχε ήδη εκπέσει. Ζητείται να μην ισχύσει ο κώδικας αρχαιρεσιών και οι εκλογές να γίνουν με βάση το καταστατικό της ΕΠΟ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ