Στις 32 Ενώσεις η αντιπολίτευση

Διακήρυξη με τρία σημεία υπέγραψαν 32 Ενώσεις που έδωσαν το παρών σε συγκέντρωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ που έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στις 32 Ενώσεις η αντιπολίτευση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγκεκριμένα στην διακήρυξη που θα σταλεί στην παγκόσμια ομοσπονδία θα ζητείται από τηνFIFAνα αποτελέσει ισότιμο συνομιλητή στις διαβουλεύσεις και στις διεργασίες που θα γίνουν με την παγκόσμια συνομοσπονδία, το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ να μείνει ως ισχύει σύμφωνα με το καταστατικό της ομοσπονδίας, η προσωρινή διοίκηση να έχει σύντομη θητεία.

Ο αριθμός “32” θα καθιστούσε την παράταξη του Ευάγγελου Γραμμένου ακλόνητο φαβορί για τη νίκη αν οι αρχαιρεσίες γινόντουσαν κανονικά στις 26 Οκτωβρίου.

Το παρών έδωσαν οι Ενώσεις: Μακεδονία, Αθήνα, Ανατολική Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Γρεβενά, Δράμα, Δωδεκάνησα, Ζάκυνθος, Θεσσαλία, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Ήπειρος, Κυκλάδες, Λάρισα, Λέσβος, Ξάνθη, Πέλλα, Πρέβεζα - Λευκάδα, Σάμος, Φθιώτιδα, Φλώρινα, Φωκίδα,Χαλκιδική, Ευρυτανία, Σάλα καθώς επίσης και οι Σέρρες, Αχαΐα, Αργολίδα, Football League όπου οι ψήφοι είναι 2-1 υπερ της αντιπολίτευσης και όχι 3-0. Επίσης στην συγκέντρωση ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Κουντεντάκης που υπέγραψε και αυτός την διακήρυξη παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Ενωσης Νίκου Τζώρτζογλου που είχε επιτεθεί στην αντιπολίτευση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK