Βόμβα στις εκλογές: "Κατηγορείται για πλαστογραφία ο Γραμμένος!"

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα φέρνει στο φως της δημοσιότητας παραπομπή του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ και εκλεκτού του Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος κατηγορείται για... τριπλή πλαστογραφία! Μέχρι τρία χρόνια μακριά από το ποδόσφαιρο κινδυνεύει.

Βόμβα στις εκλογές: "Κατηγορείται για πλαστογραφία ο Γραμμένος!"
grammenos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον αέρα τινάσσονται οι εκλογές της ΕΠΟ (εκλογές που η πλευρά της συμμαχίας πιέζει να ολοκληρωθούν σύντομα) μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport και αφορά τον, μέχρι στιγμής μοναδικό, υποψήφιο πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ειδικός Ερευνητής Δημήτρης Νικοτόπουλος εισηγείται την τιμωρία του εκλεκτού του Ιβάν Σαββίδη (τον οποίο είχε αποκαλέσει "δικό του" μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) από οποιαδήποτε συμμετοχή του με το ποδόσφαιρο για 2+1 έτη. Ο λόγος;

Έχει να κάνει με δυο διαφορετικές υποθέσεις. Η πρώτη αφορά τους Γιάννη Παγώνη - Δημήτρη Γεωργακόπουλο και η δεύτερη τον Αριστοτέλη Κιάκη και σύμφωνα με τον ερευνητή έχει διαπραχθεί το αδίκημα της πλαστογραφίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ

Ο φάκελος άνοιξε μετά από καταγγελία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, όταν ο Γιάννης Παγώνης ζήτησε να του δοθεί δελτίο ταυτότητας και δελτίο πιστοποίησης. Τότε από έλεγχο προέκυψε πως η ταυτότητα που είχε στα χέρια του ήταν πλαστή. Τον Φεβρουάριο ο Γραμμένος και όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα κλήθηκαν σε απολογία και θα πρέπει να απολογηθούν.

Συγκεκριμένα στην πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας Στέφανος Μπαξεβάνης αναφέρεται:

"Δίωξη κατά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, νόμιμα εκπροσωπούμενης, του Ευάγελλου Γραμμένου, Προέδρου του ΔΣ της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Αριστοτέλη Κιάκη, προπονητή, του Σάββα Δημητριάδη, Γενικού Γραμματέα του ΔΣ της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Χασάν Μπάμπικερ, Εκπροσώπου Επιτροπής Προπονητών ΕΠΣ Μακεδονίας, του Λάμπρου Ανδριόπουλου, Προέδρου ΔΣ Συνδέσμου προπονητών Θεσσαλονίκης, του Αλέξανδρου Σακκά Γενικού Γραμματέας ΔΣ, Του Ιωάννη Παγώνη, Προπονητή και του Δημήτρη Γεωργακόπουλου, Προπονητή, για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται στις διατάξεις των άρθρων 20 (Πλαστογραφία) και του άρθρου 26 (παραβάσεις καταστατικού-κανονισμών-δυσφήμηση του ποδοσφαίρου) του Πειθαρχικού κώδικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK