"Χαμός" στην Αργολίδα

Το προεκλογικό κλίμα για την επικράτηση στην ΕΠΟ μυρίζει "μπαρούτι", με την κατάσταση στην ΕΠΣ Αργολίδας να ξεφεύγει. Απειλές σε συμβούλους για τη ζωή τους ώστε να μην γίνει το έκτακτο δ.σ. που συγκάλεσε ο πρόεδρος και περάσει η Ένωση στην παράταξη Ελευθεριάδη. Γράφει ο Αλέξης Πλατής.

"Χαμός" στην Αργολίδα

Οι εκλογές της ΕΠΟ πλησιάζουν και οι ποδοσφαιρικές Ενώσεις όλης της χώρας καλούνται να εκλέξουν τα τρία μέλη που θα τις εκπροσωπήσουν και θα ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας.

Σε μία από τις Ενώσεις όμως, η κατάσταση φαίνεται ότι ξέφυγε...

Ο λόγος για την ΕΠΣ Αργολίδας, στην οποία -σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα "Αργολικές ειδήσεις"- μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και κοντινό οικογενειακό του πρόσωπο (η σύζυγός του;), δέχθηκαν απειλές για τη ζωή και την ασφάλεια τους, όπως κατήγγειλαν στον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Αποστολόπουλο!

ΤΟ STORY

Στη συγκεκριμένη Ένωση, το διοικητικό συμβούλιο είχε αποφασίσει με ψήφους 2-1 να ψηφίσει υπέρ της αντιπολίτευσης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ όμως Γιάννης Αποστολόπουλος προσπάθησε να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. για την Κυριακή 9/10 το πρωί με θέμα την αλλαγή των εκπροσώπων που θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΠΟ ώστε η Ένωση με τους νέους εκπροσώπους της να ταχθεί υπέρ του Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Το συμβούλιο δεν έγινε - αναβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου - γιατί δύο μέλη του ενημέρωσαν τον πρόεδρο Γ. Αποστολόπουλο ότι δεν μπορούν να δώσουν το "παρών".

Εδώ, λοιπόν, έρχεται και… κολλάει το δημοσίευμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

ΠΕΡΙ... ΠΑΡΑΓΚΑΣ

Στην Αργολίδα έχει βουίξει ο τόπος ότι οι συγκεκριμένες απειλές προέρχονταν από πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ που είναι με την αντιπολίτευση και δρα παρασκηνιακά ενόψει των εκλογών. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Δημήτρης Ελευθεριάδης μάλιστα είχε κατονομάσει πρόσφατα τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Θωμά Μητρόπουλο ότι βρίσκονται πίσω από την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.

Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου που την Κυριακή το μεσημέρι υποστήριξε για την αντιπολίτευση ότι "σήμερα δυστυχώς οι οιωνοί είναι κακοί και όλα αυτά που βλέπουμε δείχνουν ότι για κάποιους δεν είναι σκοπός και στόχος η αλλαγή, αλλά η εναλλαγή σε κάποιο νέο σύστημα και η επανίδρυση της πάλαι ποτέ παράγκας" ανακοινώνοντας την αποχώρηση της ΕΠΣ Ηρακλείου από αυτήν.

NO COMMENT

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ πάντως δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο στην εφημερίδα "Goal" σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει καμία καταγγελία για το συμβάν στις αστυνομικές αρχές από τον σύμβουλο του (παλιό ποδοσφαιριστή;), αλλά άφησε να εννοηθούν πολλά. " Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά. Πρέπει να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση όλοι, να βρει το ποδόσφαιρο τον δρόμο του. Δεν ξέρω τι έχετε μάθει για εμάς εδώ. Εγώ είμαι απογοητευμένος", είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τζώρτζογλου: "Είμαστε αντιπολίτευση της δήθεν αντιπολίτευσης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK