Έρευνα σε συνδέσμους Ολυμπιακού και ΠΑΟ. Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει Κροάτες και Σέρβους οπαδούς

Επιχείρηση της αστυνομίας σε Αθήνα και Πειραιά, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια μεταξύ Σέρβων και Κροατών οπαδών. Προσπάθεια να αποφευχθούν συγκρούσεις ενόψει του αγώνα Ολυμπιακός-Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Έρευνα σε συνδέσμους Ολυμπιακού και ΠΑΟ. Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει Κροάτες και Σέρβους οπαδούς

Έντονη ανησυχία επικρατεί, λόγω της έλευσης στην Ελλάδα Σέρβων και Κροατών οπαδών, ενόψει το αγώνα Ολυμπιακού-Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League το βράδυ στο "Στ. Καραϊσκάκης".

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε αθλητικούς συνδέσμους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, η Ελληνική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας και στον Πειραιά.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι σε συνδέσμους έχουν καταλύσει Κροάτες και Σέρβοι οπαδοί και η αστυνομία θέλει να προλάβει τυχόν "ραντεβού" και συγκρούσεις ενόψει του βραδινού αγώνα.

Η Αστυνομία τα τελευταία 24ωρα συγκεντρώνει ανησυχητικές πληροφορίες που κάνουν λόγο για πιθανά «ραντεβού» επεισοδίων μεταξύ των Κροατών που φέρονται να υποστηρίζονται από οπαδούς του Παναθηναϊκού και από την άλλη πλευρά Ολυμπιακούς με Σέρβους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.

Αντίστοιχα δημοσιεύματα από κροατικά μέσα ενημέρωσης έκαναν σαφείς αναφορές για τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων στην ελληνική Πρωτεύουσα. Σημειώνεται, ότι περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού μαζί με Σέρβους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα μετέβησαν περίπου στις 8 το απόγευμα της Τρίτης στο Μοναστηράκι με συρμούς του Μετρό. Εκεί τους περίμενε διμοιρία των ΜΑΤ καθώς στα γύρω ξενοδοχεία έχουν καταλύσει Κροάτες οπαδοί της Ζάγκρεμπ.

Πηγή: News247.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK