Εσύ θα μπεις στο INTERSPORT Cage Football;

Η πρόκληση είναι μπροστά σου. Άρπαξε την ευκαιρία, φτιάξε την ομάδα σου, μπες στο κλουβί και παίξε την μπάλα σου...

Εσύ θα μπεις στο INTERSPORT Cage Football;
GEORGE KIDONAS

Μετά την Αθήνα, το Βόλο και την Πάτρα, το ταξίδι του INTERSPORT Cage Football έχει νέο σταθμό. Μέχρι τώρα περισσότερες από 500 ομάδες και 1000 επίδοξοι μπαλαδόροι τόλμησαν να μπουν στο περίφημο κλουβί και να τεστάρουν τις αντοχές του, βιώνοντας μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία. Μια εμπειρία που άλλη παρόμοιά της δεν έχει υπάρξει. Μια εμπειρία γεμάτη -πάνω απ' όλα- μπάλα, παιχνίδι δηλαδή, και αδρεναλίνη.

Εσύ θα μπεις στο INTERSPORT Cage Football;

Οι παράλληλες δράσεις από την adidas και το What's Up της COSMOTE θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον όταν θα είσαι εκτός παιχνιδιού.

Τι είναι όμως το INTERSPORT Cage Football;

Εσύ θα μπεις στο INTERSPORT Cage Football;

Με απλά λόγια, ένα τουρνουά για αγόρια και κορίτσια 13 έως 21 ετών που έχει σκοπό να συνδυάσει την επιστροφή του ποδοσφαίρου στις γειτονιές της πόλης με το ταλέντο, τη φαντασία και το πάθος των παιδιών γι' αυτό.

Μην περιμένεις ένα παραδοσιακό γήπεδο. Αντιθέτως έχει στηθεί ό,τι πιο ευφάνταστο έχεις δει. Ένα γήπεδο διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Εσύ θα μπεις στο INTERSPORT Cage Football;

Μην χάνεις χρόνο. Πείσε τους φίλους σου, δημιούργησε την ομάδα σου, επίλεξε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια adidas που σου ταιριάζουν και ετοιμάσου για ένα μεγάλο challenge.

Όλα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, είτε ανδρικά είτε παιδικά, θα τα βρεις στο eShop της INTERSPORT.

Επόμενη στάση η Νέα Σμύρνη στις 21 & 22 Απριλίου! Δήλωσε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο www.intersportcagefootball.gr/registration/ και ζήσε από κοντά την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα Social Media:

Facebook: /INTERSPORTCageFootball

Instagram: @INTERSPORTCageFootball

#cagefootball #unlockyourtalent

News 24/7

24MEDIA NETWORK