Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Μάκης Γερμανάκος

Μετά από μάχη που έδινε για πάνω από 2 μήνες για να κρατηθεί στη ζωή μετά από ατύχυμα που είχε, ο πρώην αρχιδιαιτητής Μάκης Γερμανάκος "έφυγε" σε ηλικία 75 ετών.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Μάκης Γερμανάκος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας άνθρωπος που έχει γράψει πολλές σελίδες και χιλιόμετρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο πρώην διεθνής διαιτητής αλλά και αρχιδιαιτητής, Μάκης Γερμανάκος, απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών.

Τον περασμένο Οκτώβριο είχε μπει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς" έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι του αλλά μετά από 2,5 μήνες όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δεν άντεξε ο οργανισμός του και απεβίωσε.

Ο εκλιπών, που είχε βρεθεί και στην ηγεσία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας από το 2004 μέχρι το 2006, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά από ατύχημα που είχε στο εξοχικό του στον Ωρωπό.

Νοσηλευόταν διασωληνωμένος μετά την πτώση που είχε και τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη όμως παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφερε, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟΥ

Μετά την χαμό του Μάκη Γερμανάκου, ακολούθησαν ανακοινώσεις από ομάδες της Super League που θέλησαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

ΑΕΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει συγκίνηση και θλίψη για τον χαμό του Μάκη Γερμανάκου, που υπηρέτησε επί σειρά ετών και αποτέλεσε μία από τις εμβληματικές μορφές της ελληνικής διαιτησίας. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος".

ΑΕΛ: "Θλίψη προκαλεί στην οικογένεια της ΑΕΛ, η είδηση του θανάτου του βετεράνου διαιτητή και παράγοντα της ελληνικής διαιτησίας, Μάκη Γερμανάκου, ο οποίος στη μακρά κι επιτυχημένη διαδρομή του, είχε διευθύνει μεταξύ άλλων τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος του 1985, όταν η ομάδα μας κατέκτησε τον πρώτο μεγάλο τίτλο της ιστορίας της συντρίβοντας στο ΟΑΚΑ τον τότε πρωταθλητή, ΠΑΟΚ, με 4-1. Ως μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες του παρελθόντος, ο εκλιπών είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΚΕΔ κατά την περίοδο 2004-06, στη διάρκεια της οποίας η ΑΕΛ είχε πανηγυρίσει την επάνοδό της στην μεγάλη κατηγορία, ως πρωταθλήτρια της Β' Εθνικής. Η ΠΑΕ ΑΕΛ συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του κι εύχεται να 'ναι ελαφρύ το χώμα της αττικής γης που θα τον σκεπάσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK