Άρης - Ορφέας Ελευθερούπολης 3-1

Στο ντεμπούτο του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο, ο Άρης επικράτησε με 3-1 του Ορφέα Ελευθερούπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και διατηρείται σε τροχιά κορυφής στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Άρης - Ορφέας Ελευθερούπολης 3-1
INTIME SPORTS

Ο Άρης ξεκίνησε την αναμέτρηση με φουλ επιθετική διάθεση και πριν προλάβουν να συμπληρωθούν τρία λεπτά πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Πόι να βρίσκει δίχτυα με πλασέ έπειτα από σέντρα του Ν΄Λουντούλου.

Στο 26' οι "κίτρινοι" είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, όταν ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ορφέα. Δύο λεπτά αργότερα, στην πρώτη τους τελική προσπάθεια, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, με κεφαλιά του Θεοδωρίδη.

Η απάντηση του Άρη ήρθε δέκα λεπτά μετά. Ο Σουνάς έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Καπνίδης με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοσμίδη. Το δεύτερο μέρος κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς με το πρώτο, με τους γηπεδούχους να επιβάλουν τον ρυθμό τους με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών τους τον Πόι.

Η πίεση μεταφράστηκε σε γκολ στο 69', όταν ο Ν'Λουντουλού με ασύλληπτο διαγώνιο σουτ με το δεξί από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Κοσμίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Άρης:Φυσέκης, Γκίνο (81΄ Λιόνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες, Καλογέρης, Πόι, Ν'Λουντουλού (85΄ Ντούνγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (66΄ Σταυρόπουλος).

Ορφέας Ελευθερούπολης:Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64΄ Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (81΄ Βακιρτζής), Τσίτσι, Σαβελίδης (46΄ Βραμεντσάλης), Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης.

Το LIVE του αγώνα:

14:53
Καλησπέρα σας. Σε περίπου δέκα λεπτά ξεκινάει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" η αναμέτρηση του Άρη με τον Ορφέα Ελευθερούπολης στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Γ' Εθνικής (1ος όμιλος).
14:55
Ντεμπούτο στον πάγκο των "κιτρίνων" κάνει ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ο οποίος διαδέχτηκε πριν από λίγες ημέρες στην τεχνική ηγεσία τον Πάουλο Κάμπος.
14:57
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Φυσέκης, Γκίνο, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες, Καλογέρης, Πόι, Ν' Λουντουλού, Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος

Ορφέας Ελευθερούπολης: Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Σκέντος, Αϊβάζης, Τσίτσι, Σαβελίδης, Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης

14:57
Ο Άρης θέλει τη νίκη απέναντι στην ομάδα από την Καβάλα που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής.
14:58
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Θεοδωρόπουλος του συνδέσμου Φλώρινας ενώ θα έχει βοηθούς τους Δημόπουλο και Δεμερτζή από τον ίδιο σύνδεσμο.
15:00
Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
15:03
3': ΓΚΟΛ για τον Άρη!
15:03
Ένα λεπτό ακόμα για τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους. Αρκετά καλό το πρώτο μέρος καθώς έχουμε τρία γκολ ήδη.
15:04
Ο Άρης μπήκε με φουλ επιθετική διάθεση στο ματς και πριν προλάβουν να συμπληρωθούν τρία λεπτά μπήκε στη θέση του οδηγού. Ιδανικό ξεκίνημα για τους "κίτρινους" στο ντεμπούτο του Ντομπρατσίνοβιτς στον πάγκο τους.
15:05
Στη φάση του γκολ του Πόι (πρώτος σκόρερ φέτος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης) ο Ν' Λουντουλού ήταν ο παίκτης που έκανε τη γλυκιά σέντρα από τα αριστερά.
15:09
Ο Άρης έχει τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού του αγώνα μέχρι στιγμής και ενώ πλησιάζουμε στο πρώτο 10λεπτο.
15:17
Ο Ορφέας έχει γίνει απειλητικός στα τελευταία λεπτά όπου επισκέπτεται πιο συχνά την μεγάλη περιοχή του Άρη.
15:21
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έχουν ισορροπήσει το παιχνίδι. Έχει καλό ρυθμό το παιχνίδι ως τώρα.
15:24
Ο Καπνίδης συνεργάστηκε ωραία με συμπαίκτη του έξω από την περιοχή του Ορφέα και εξαπέλυσε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κοσμίδη.
15:24
H ευκαιριά με τον Καπνίδη ήταν η δεύτερη τελική προσπάθεια για τον Άρη στο παιχνίδι, μετά από το γκολ του Πόι στο 3ο λεπτό. Στον αντίποδα ο Ορφέας δεν έχει κάνει ακόμα κάποια τελική προσπάθεια.
15:26
Ο Σαμαράς προσπάθησε να κάνει την προβολη μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ, με τον Κοσμίδη να του κλείνει ωστόσο το οπτικό πεδίο και να μπλοκάρει σταθερά.
15:26
26': Ο Άρης κερδίζει το δεύτερο κόρνερ του στο παιχνίδι.
15:27
Δοκάρι για τον Άρη με τον Σαμαρά!
15:28
27': Ο προωθημένος Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά μετά από άστοχη έξοδο του γκολκίπερ του Ορφέα, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη για να κάνει δύο τα τέρματά του.
15:29
29': ΓΚΟΛ για τον Ορφέα που φέρνει το ματς στα ίσα!
15:30
Εκτέλεση φάουλ του Σαβελίδη από τα δεξιά και ο Θεοδωρίδης με ωραία γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Φυσέκη για να γράψει το 1-1. Αυτή ήταν η πρώτη τελική προσπάθεια στο ματς για τους παίκτες του Ορφέα Ελευθερούπολης.
15:35
36': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την αντικρύζει ο Γκίνο του Άρη.
15:39
ΓΚΟΛ για τον Άρη!
15:39
39': Ο Σουνάς έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Καπνίδης με υπέροχη γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοσμίδη.
15:45
45': Ο Σουνάς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
15:45
Βρισκόμαστε στις καθυστερήσεις, με τον Άρη να έχει κερδίσει δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ.
15:47
Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης προηγείται 2-1 με τα γκολ των Πόι (3') και Καπνίδη (39'), με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Θεοδωρίδη (29').
16:03
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
16:04
Ο Ορφέας Ελευθερούπολης πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή. Ο Βραμεντσάλης πήρε τη θέση του Σαβελίδη.
16:08
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το πρώτο πεντάλεπτο.
16:10
Ο Άρης προσπαθεί σιγά σιγά να επιβάλλει το παιχνίδι του και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Ορφέα.
16:11
Η μπάλα πηγαίνει συνήθως στα αριστερά που βρίσκονται οι Πόι και Ν΄Λουντούλου.
16:11
Πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ν' Λουντουλού να πιάνει δυνατό σουτ με το αριστερό μέσα από τη μεγάλη περιοχή και τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοσμίδη.
16:12
Αρκετά καλός ο Γάλλος μπακ του Άρη μέχρι στιγμής, διαθέτει τεχνική.
16:13
56': Ο Άρης πιέζει ψηλά και κλέβει τη μπάλα όμως ο Καπνίδης υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
16:15
Ανεβάζει στροφές ο Άρης όσο περνούν τα λεπτά, με τους "κίτρινους" να ψάχνουν το τρίτο γκολ  που θα τους δώσει μαξιλαράκι ασφαλείας.
16:16
59': Κερδίζει κόρνερ ο Άρης, που είναι το έκτο του στο παιχνίδι.
16:17
Οι τελικές προσπάθειες είναι 10 (4 εντός εστίας) για τον Άρη 1 (η φάση του γκολ) για τον Ορφέα Ελευθερούπολης.
16:18
Ο Ορφέας βγήκε επικίνδυνα στην κόντρα, με τον Καλογέρη να κάνει φάουλ στον Θεοδωρίδη λίγο πριν μπει στην περιοχή. Φάουλ σε καλή θέση για τον Ορφέα.
16:19
61': Εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά του Πόι ο οποίος έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Καπνίδη, εκείνος έπιασε μονοκόμματο σουτ με το αριστερό και ο Κοσμίδης απέκρουσε σε κόρνερ.
16:20
Ο Πόι είναι μακράν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Άρη μέχρι στιγμής.
16:21
Ο Ορφέας είχε πριν λίγο την δεύτερη τελική του προσπάθεια στο ματς, με την εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη να στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
16:22
64': Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα. Ο Ζουμπούλης παίρνει τη θέση του Τριανταφυλίδη.
16:22
Ο Ζουμπούλης που πέρασε τώρα στο ματς κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ορφέα.
16:22
Συναρπαστικό το ματς μέχρι στιγμή, με πολύ καλό ρυθμό.
16:24
67': Πρώτη αλλαγή για τον Άρη. Ο Σταυρόπουλος παίρνει τη θέση του Παπαδόπουλου.
16:25
Στα τελευταία πέντε λεπτά ο Ορφέας έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Φυσέκη.
16:26
69': ΓΚΟΛ για τον Άρη ο οποίος κάνει το 3-1!
16:27
Τρομερό γκολ από τον Ν' Λουντουλού, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ασύλληπτο διαγώνιο σουτ με το δεξί από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Κοσμίδη.
16:28
Όπως αναφέραμε και νωρίτερα ο Ν' Λουντουλού είναι παίκτης που διαθέτει πολύ καλή τεχνική και επισφράγισε την καλή μέχρι στιγμής εμφάνισή του με ένα εκπληκτικό γκολ, στο ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα.
16:32
75': Κίτρινη κάρτα για τον Καλογέρη, δεύτερη στο παιχνίδι και πάλι σε παίκτη του Άρη.
16:33
Με αέρα από το υπέρ του 3-1, ο Άρης συνεχίζει να παίζει επιθετικά για να προσφέρει θέαμα στον κόσμο του.
16:37
Οι παίκτες του Ορφέα θέλουν να βγουν στην επίθεση και να απειλήσουν αλλά οι γηπεδούχοι δεν τους επιτρέπουν να πατήσουν στην περιοχή τους.
16:38
80': Καλή ευκαιριά για τον Ορφέα. Ο Κερμενίδης εκτέλεσε ωραία το φάουλ από τα δεξιά και ο Βραμεντσάλης έπιασε την κεφαλιά, με τον Φυσέση να μπλοκάρει σταθερά στο κέντρο της εστίας του.
16:39
81': Πρώτη κίτρινη κάρτα για παίκτης του Ορφέα, την αντικρύζει ο Κεχαγιάς.
16:39
81': Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη: ο Λιώνης παίρνει τη θέση του Γκίνο.
16:40
82': Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ορφέα: ο Βακιρτζής παίρνει τη θέση του Αϊβάζη.
16:41
Αν και βρισκόμαστε στο τελευταίο δεκάλεπτο, το ματς εξακολουθεί να παίζεται σε υψηλό τέμπο.
16:43
85': Τελευταία αλλαγή για τον Άρη: αποχωρεί ο σκόρερ του τρίτου τέρματος Ν΄Λουντουλού και τη θέση του παίρνει ο Ντούνγκα.
16:46
88': Ο Κερμενίδης επιχείρησε δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
16:47
O Oρφέας προσπαθεί για ένα γκολ στο φινάλε αλλά οι παίκτες του Άρη είναι συμπαγείς αμυντικά και δεν αφήνουν πολλούς κενούς χώρους.
16:48
Ο Καπνίδης είδε μακριά από την εστία τον Κοσμίδη και προσπάθησε να τον πλασάρει από μακρινή απόσταση, χωρίς όμως να τον "προβληματίσει".
16:48
Συμπληρώθηκε το 90λεπτο. Παίζουμε ήδη καθυστερήσεις που θα είναι τρία λεπτά.
16:49
92': Ο Τσίτσι εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Φυσέκη.
16:50
Μπήκαμε στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
16:51
93': Τρομερή ευκαιρία για τον Άρη να κάνει το 4-1, με το σουτ του Πόι να τραντάζει το αριστερό δοκάρι του Κοσμίδη.
16:52
Τελικό αποτέλεσμα: Άρης - Ορφέας Ελευθερούπολης 3-1.
16:53
"Τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα απ'ότι περίμένα. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα να βρίσκομαι σε αυτό το πόστο", δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός του Άρη, Ντομπρατσίνοβιτς.
16:54
Ο Άρης ολοκλήρωσε με νίκη τον πρώτο γύρο στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
16:55
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το Live της αναμέτρησης. Καλό σας απόγευμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK