Νίκη-ανατροπή ο Άρης, νέα ήττα για τον ΟΦΗ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1ο λεπτό του αγώνα με τον Απόλλωνα 1960, ο Άρης πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 και συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθεια για άνοδο στη Football League. Ήττα για τον ΟΦΗ.

Νίκη-ανατροπή ο Άρης, νέα ήττα για τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νίκη - ανατροπή για τον Άρη, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 1ο λεπτό, επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα 1960 εκτός έδρας και συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθειά του για άνοδο στη Football League. Οι "κίτρινοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 1ο λεπτό, όταν ο Σιδηρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση, καθώς στο 2' ο Καπνίδης με προβολή έφερε το ματς στα ίσα.

Από το σημείο εκείνο η μόνη ομάδα που υπήρχε μέσα στο γήπεδο ήταν ο Άρης, με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά το 1-2 με τον Ντούνη. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Απόλλων 1960: Δεληχατζής, Σιδέρης (52΄Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ.

Άρης: Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (53΄Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (85΄Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (70΄Ν΄Λουντούλου).

Ήττα για τον ΟΦΗ

Φινάλε με ήττα στον πρώτο γύρο του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής για τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν τα κατάφερε κόντρα στον Φωστήρα στον Ταύρο και... πέταξε τους βαθμούς που κέρδισε από την ΕΠΟ.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα, ωστόσο βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 42', όταν ο Παραράς με κεφαλιά νίκησε τον Κασμερίδη και έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Όταν στο 80' ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Πιθαρούλη, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά η ήττα.

Οι συνθέσεις

Φωστήρας: Μπότος, Χαλκιάς, Μάναλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (83′ Ντάφλας), Καιμακαμούδης (68΄Ντάλας), Όγκμποε (92′ Σκάρος) , Δωροβίνης, Λάσκαρης.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός (68΄Μαρτσάκης), Κώτσιος, Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Κοιλιάρας (61΄Πιθαρούλης) , Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής

1ος όμιλος - 19η αγωνιστική

Απόλλων Κρύας Βρύσης-Άρης 1-2

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-FC Σερρών 3-0 α.α

Εορδαϊκός-Κοζάνη ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου 4-0

Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-0

Εθνικός Αγιονερίου-Δόξα Δράμας 0-0

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 1-4

ΑΠΕ Λαγκαδά-Θύελλα Φιλώτας 2-0

Ρεπό: Καβάλα

2ος όμιλος – 19η αγωνιστική

Φαρκαδόνα-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-4

Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1

Οπούντιος Μαρτίνου-Ρήγας Φεραίος 0-2

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Θεσπρωτός 0-2

Τύρναβος-Δωτιέας Αγιάς 1-0

Πύρασος Νέας Αγχιάλου-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 2-1

Φωκικός-Πιερικός 0-3 α.α

Αιγινιακός-Νικη Βόλου 3-1

Ρεπό: Πύδνα Κίτρου

4ος όμιλος - 15η αγωνιστική

Αστέρας Βάρης-Γλυφάδα 2-1

Ιωνικός-Τριγλία Ραφήνας 0-1

ΠΑΟ Κρουσώνας-Κηφισιά 1-2

Ηλυσιακός-Ατρόμητος Πειραιά 4-1

Ιάλυσος-Ηράκλειο 1-1

Τράχωνες-Ερμής Ζωνιανών (αναβλήθηκε)

Επισκοπή-Εθνικός 1-2

Φωστήρας-ΟΦΗ 1-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ των τεσσάρων ομίλων της Γ' Εθνικής 2015-16

News 24/7

24MEDIA NETWORK