Αναγέννηση Γιαννιτσών - Άρης 0-4 (VIDEO)

Την πιο εμφατική νίκη του την εφετινή σεζόν πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος επιβλήθηκε 4-0 της Αναγέννησης στα Γιαννιτσά και διατηρήθηκε στο -4 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Άρης 0-4 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Υπό το βλέμμα αρκετών εκατοντάδων φίλων του, ο Άρης παρατάχθηκε με την ενδεκάδα που αναμενόταν, μπήκε καλά στο ματς, ωστόσο οι πρώτες καλές στιγμές ανήκαν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών του Αντώνη Σαπουντζή.

Η νευρικότητα των "κιτρίνων" φάνηκε από το γεγονός ότι προσπαθούσαν να φέρουν την μπάλα στα αντίπαλα καρέ με βαθιές μεταβιβάσεις και, ουσιαστικά, μέχρι τη στιγμή που ο Δημήτρης Σαμαράς άνοιξε το σκορ (στο 39') δεν είχαν δείξει απολύτως τίποτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο κι αυτός ήταν ο Άρης, ο οποίος παραβίασε ακόμα τρεις φορές την εστία του Γιώργου Σιμψερή και πανηγύρισε την πιο εμφατική νίκη του την εφετινή σεζόν.

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Άρης 0-4 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο κόσμος του Άρη έδωσε βροντερό "παρών" στα Γιαννιτσά

Ο Αντώνης Καπνίδης έστειλε την προειδοποιητική βολή γι' αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει, ο Γκαέλ Ενλουντουλού διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με κεφαλιά στο 55', ο νεοεισελθών Στέλιος Νάκας ανέβασε το δείκτη του σκορ με ψύχραιμο πλασέ στο 74' και ο Δημήτρης Σουνάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ωραίο φάουλ στο 88'.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σαπουντζής): Σιμψερής, Μπάμπαλης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος (58' Καραδήμος), Καρασαββίδης (75' Κάρτσιος), Κιορτσής, Χατζηστεφάνου (58' Μπάρμπας), Καρακάσογλου, Καπουσούζης.

Άρης (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος (80' Λιόνης), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ενλουντούλου, Καπνίδης (67' Νάκας), Σουνάς, Σανιά (62' Φερνάντες).

Διαβάστε ακόμη:

Το LIVE της αναμέτρησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK