Άρης-Πανσερραϊκός 1-0 (VIDEO)

Ο Αρης νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μείωσε τη διαφορά από την πρώτη θέση στον πόντο.

Άρης-Πανσερραϊκός 1-0 (VIDEO)

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά στις περισσότερες προσπάθειές του έβγαζε άγχος εξ ου και τα πολλά λάθη. Πάντως, οι γηπεδούχοι έφτασαν τρεις φορές στο γκολ, με σημαντικότερη ευκαιρία αυτή λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, τρεις ευκαιρίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες για να γίνει το 1-0.

Αυτό που δεν έγινε λίγο πριν την ανάπαυλα έγινε στο 50ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από στημένη φάση, η μπάλα έφτασε στον Γκόλια, ο οποίος από το ύψους του πέναλτι, αφού πρώτα πέρασε έναν αντίπαλο, στη συνέχεια σούταρε εύστοχα για να ανοίξει το σκορ.

Παρά το 1-0 ο Αρης δεν σταμάτησε τη προσπάθεια και πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα. Λίγο μετά το γκολ του Γκόλια, Σουνάς και Ν΄Λουντούλου απείλησαν την εστία του Ανδρούτσου, σε δύο σημαντικές ευκαιρίες για τους Θεσσαλονικείς.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους όταν στο 66ο λεπτό ο Πανσερραϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ολίσε (δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 71ο λεπτό, ο Αρης άγγιξε το 2-0, αλλά το σουτ του Ν΄Λουντούλου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 83' ο Πόι έχασε σπουδαία ευκαιρία σε εξ επαφής κεφαλιά, την οποία έδιωξε εντυπωσιακά ο εξαιρετικός Ανδρούτσος.

Το καλό για τον Αρη είναι ότι δεν πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες του και πήρε το τρίποντο της νίκης, μειώνοντας στον πόντο από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης (67΄Λιόλιος), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν΄ Λουντούλου, Καπνίδης (71 Νάκας), Σουνάς, Σανιά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τριανταφύλλου Δ., Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος (37΄Καψάλης), Τριανταφύλλου Κ., Τσουκαλάς (76΄Ναουμέφσκι), Ολίσε, Μπονέρης, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής (60΄Γκόγκας).

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK