Άρης - Έβρος Σουφλίου 3-0

Ο Αρης νίκησε 3-0 τον Εβρο Σουφλίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αλλά ο Πανσερραϊκός δεν του έκανε το χατίρι φεύγοντας με το σπουδαίο διπλό από την έδρα της Καβάλας.

Άρης - Έβρος Σουφλίου 3-0

Ο Αρης ξεκίνησε δυνατά το ματς και πίεσει τους φιλοξενούμενους με ξεκάθαρο στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Οι γηπεδούχοι, όμως, έδειχναν μπλοκαρισμένοι με αποτέλεσμα να απειλούν κυρίως από στημένα. Σε ένα από αυτά, στο 26ο λεπτό, ο Αρης λίγο έλειψε να κάνει το 1-0, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά το φάουλ του Σουνά.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα πάμε στα αποδυτήρια με το 0-0, οι Θεσσαλονικείς όχι μόνο σκόραραν, αλλά το έκαναν δις και ουσιαστικά καθάρισαν το ματς. Αρχικά στο 41' ο Καπνίδης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σαμαράς με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ του Έβρου Σουφλίου, διαμορφώνοντας το 2-0.

Η συνέχεια ήταν εύκολη για τον Αρη. Οι "κίτρινοι" κρατούσαν το υπέρ τους 2-0 και έψαχναν και ένα τρίτο γκολ απέναντι στην ομάδα του Έβρου που έδειχνε να έχει αποδεχθεί τη μοίρα της. Στο 83', μάλιστα, ο Αρης θα μπορούσε να φτάσει στο 3-0, αλλά το σουτ του Νάκα μέσα από την περιοχή κατέληξε στο δοκάρι.

Ο Αρης έφτασε και σε τρίτο γκολ -στο 90'- αλλά δεν... πήρε αυτό που ήθελε. Μπορεί να κατέκτησε το τρίποντο της νίκης, ωστόσο ο Πανσερραϊκός νίκησε την Καβάλα και συνεχίζει το κυνήγι του στη μεγάλη μάχη για την άνοδο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης (Δ. Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας (46' Φερνάντες), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (85' Σταυρόπουλος), Σουνάς (72' Νάκας), Σανι.

Έβρος Σουφλίου (Β. Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Τσαπάνης, Αβογιάν (71' Λαμπερνάκης), Μεμέτ, Εφραιμίδης (52' Μάτεβ), Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Τοπούζης (73' Αμέτ).

To live

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK