Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης 0-1

Σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό μία εβδομάδα πριν από το κρίσιμο ματς με την Καβάλα έμεινε ο Άρης, ο οποίος έφυγε νικητής από την Αλεξανδρούπολη (1-0 τον τοπικό Εθνικό) χάρη στο γκολ του Γκαέλ Ενλουντούλου στο 40ό λεπτό.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης 0-1
INTIME SPORTS

Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει τελική προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια ο Άρης ισορρόπησε την κατάσταση και αποπειράθηκε να απειλήσει με κάποιες στημένες φάσεις (κυρίως φάουλ από δεξιά).

Με τη συμπλήρωση 17 λεπτών, ο Δημήτρης Σουνάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αντώνης Καπνίδης έχασε την πρώτη (μικρο)ευκαιρία, καθώς η κεφαλιά του πέρασε αρκετά μέτρα άουτ, προτού ο Σουνάς εκτελέσει ακόμα ένα φάουλ στο 22', που πέρασε ανεκμετάλλευτο, αφού ο Αλέξανδρος Καλογέρης δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του.

Το σκορ άνοιξε στο 40ό λεπτό, όταν μετά από κεφαλιά πάσα του Καπνίδη (με υποψία επιθετικού φάουλ), ο Γκαέλ Ενλουντούλου κοντρόλαρε με το αριστερό γόνατο και πλάσαρε με το δεξί πόδι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάκιστο, καθώς υπήρξαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ένταση και διακοπή για ρίψεις αντικειμένων, με συνέπεια οι δύο αντίπαλοι να μην βρουν ρυθμό σε κανένα σημείο.

Η ουσία είναι ότι ο Άρης κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, να παραμείνει στο -1 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και να πάει φορτσάτος στο ματς του "Κ. Βικελίδης" με την Καβάλα, εν αντιθέσει με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος δεν εξασφάλισε πρόωρα την παραμονή.

Οι συνθέσεις

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Κοσκολός, Δούπας (89' Λειβαδιώτης), Μπαρμπαγιάννης, Αμπραχαμιάν (78' Πελτέκης), Κοίλιαρος, Σιμιτσάκης, Θεοδωράκης (81' Αγγελακάκης), Μαμούτ.

Άρης: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Καλογέρης, Σανιά (82' Φερνάντες), Σουνάς (77' Νάκας), Ενλουντούλου, Καπνίδης, Πόι.

Διαβάστε ακόμη:

Το live της αναμέτρησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK