Είπε "αντίο" στη Γ' Εθνική με... περίπατο ο Άρης

Ο Άρης ήταν καταιγιστικός στην αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου, τον οποίο νίκησε με 6-0 και ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στη Γ' Εθνική.

Είπε "αντίο" στη Γ' Εθνική με... περίπατο ο Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με... εξάρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Γ' Εθνική ο Άρης. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν εκτός έδρας με 6-0 του Έβρου Σουφλίου και μετά από δύο χρόνια στην χαμηλότερη κατηγορία, ανεβαίνουν στη Football League.

Τον... χορό των γκολ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξε ο Καπνίδης στο 9ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το... πάρτι για τον Άρη συνεχίστηκε. Στο 34' ο Ντούνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, στο 37' ο Κωνσταντινίδης με προβολή "έγραψε" το 4-0 για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Ντούνης για το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κυβελίδης με δυνατό συρτό σουτ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμιος, Δροσάκης (62' Μέτρικος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Τζελέπης, Δραγανίδης, Χισανασβίλι, Εφραιμίδης (87' Κουτσούλας, Ζυγκερίδης

Άρης: Σιδεράκης, Τσουμάνης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς (46' Σαμαρόπουλος), Κωνσταντινίδης (60' Μπουλγκουρίδης), Καζναφέρης, Ντούνης, Καπνίδης, Τάτος (60' Ανδρεάκος), Κυβελίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK