Απολογήθηκαν ΑΕΚ και Ιωνικός για τα επεισόδια στη Νίκαια

Εκδικάστηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΟ η υπόθεση των επεισοδίων του φιλικού της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Απολογήθηκαν ΑΕΚ και Ιωνικός για τα επεισόδια στη Νίκαια

Η Ένωση εκπροσωπήθηκε από τον νομικό της σύμβουλο, Χάρη Γρηγορίου, ο οποίος στάθηκε στο ότι η ΑΕΚ δεν είχε παραλάβει επίσημα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι (με τον Ιωνικό), αλλά όποιος ήθελε μπορούσε να τα προμηθευτεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου, συνεπώς δεν θα μπορούσε η ομάδα να ελέγξει με κανένα τρόπο ποιοι μπήκαν στο γήπεδο.

Επιπλέον, ο δικηγόρος της ΑΕΚ υπογράμμισε ότι δεν αρκεί μόνο η έκθεση της αστυνομίας για να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει αναφορά και από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνος, κάτι που δεν συμβαίνει. Σημείωσε, επίσης, ότι θα έπρεπε η όλη διαδικασία να κινηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα.

Ο κ. Γρηγορίου κατέθεσε τους φακέλους 68(!) υποθέσεων που κρίθηκαν αναλόγως και δημιουργούν δεδικασμένο.

Η πλευρά του Ιωνικού, εξάλλου, κινήθηκε... βοηθητικά προς την ΑΕΚ, καθώς ο δικηγόρος των Νικαιωτών υποστήριξε ότι τα επεισόδια στον συγκεκριμένο αγώνα ξεκίνησαν από οπαδούς άλλων ομάδων και όχι αυτών του Ιωνικού ή της ΑΕΚ.

Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ