Δέλλας και του χρόνου στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα και για τη νέα αγωνιστική σεζόν, στηρίζοντας έτσι την επιλογή της να πορευτεί με τον Κολοσσό στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία!

Δέλλας και του χρόνου στην ΑΕΚ!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν σκέψεις και ...επαφές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από άλλον προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (Σα Πίντο, Γκαρίδο) ωστόσο τελικά αποφάσισαν ψύχραιμα δίνοντας πίστωση χρόνου στον Τραϊανό Δέλλα, καθώς η σεζόν στη Γ' Εθνική και με δεδομένο το μέτριο -από άποψη ποιότητας ρόστερ, δεν προσφέρονται για συμπεράσματα.

Έτσι, η ΑΕΚ ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν τον τελευταίο αγώνα της στη Γ' Εθνική την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τράι, με το στοίχημα της ανάδειξης προπονητή από τα σπλάχνα της ομάδας να συνεχίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Τμήματος Ποδοσφαίρου της ΑΕΚανακοινώνει την ανανέωση της συμφωνίας της με τον Προπονητή της ομάδας μας κ. Τραϊανό Δέλλα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015.

Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη μεταξύ τους συνεργασία και με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ξεκινάει από αύριο ο προγραμματισμός για την επόμενη».

AEK – Τμήμα Ποδοσφαίρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK