H Original στους... δρόμους για το γήπεδο!

Περίπου 1.000 οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και τάχθηκαν υπέρ της κατασκευής του γηπέδου, ενώ ήδη έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους στο ίδιο μέρος για την Παρασκευή (20/6).

H Original στους... δρόμους για το γήπεδο!

Η συγκέντρωση της Original στην πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια εξ αρχής έχει στόχο να ληφθεί από όσους πρέπει το μήνυμα ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η μερίδα αντιφρονούντων που στέκεται απέναντι στο πρότζεκτ της κατασκευής του γηπέδου είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ίδιο μέρος με σκοπό να δηλώσει τη δυσαρέσκειά της για το έργο ως προς το κόψιμο ορισμένων δέντρων. Ωστόσο, μόλις έγινε γνωστό ότι η Original θα συγκεντρώσει κόσμο την ίδια ώρα στην πλατεία Πατριάρχου, η μερίδα των αντιφρονούντων ανέβαλε την δική της συγκέντρωση για την Παρασκευή (20/06).

Στην πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.000 οπαδοί της ΑΕΚ και δήλωσαν τη στήριξή τους προς την ανέγερση του γηπέδου της αγαπημένης τους ομάδας. Οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι, νεαροί οπαδοί αλλά και παλαίμαχοι της ΑΕΚ όπως οι Ατματσίδης, Νεστορίδης, Σεραφείδης, βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και πέρασαν το δικό τους μήνυμα.

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή

Η Original ανανέωσε το ραντεβού της για την Παρασκευή στο ίδιο μέρος, με τον ίδιο σκοπό. Ένα εκ των ηγετικών στελεχών της πήρε το λόγο στο τέλος της συγκέντρωσης και ζήτησε από τους ομοϊδεάτες του να βρεθούν την ίδια ώρα την Παρασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο της προσεχούς Δευτέρας, στο οποίο θα συζητηθεί η επικείμενη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ: "Από εδώ και πέρα η παρουσία μας σε ο,τιδήποτε αφορά το γήπεδο επιβάλλεται και είναι απαραίτητη. Αύριο (20/06) ραντεβού την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος και τη Δευτέρα όλοι μας θα πρέπει να πάμε και στο δημοτικό συμβουλιο που θα συζητηθεί το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK