Ιδού ο ναός της ΑΕΚ (photos+videos)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας το νέο γήπεδο που οραματίζεται για την ΑΕΚ και εφόσον προχωρήσει θα είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2015. "Οι Κυριακές μας πρέπει να επιστρέψουν εδώ!" Δείτε φωτογραφίες και video από την παρουσίαση.

Ιδού ο ναός της ΑΕΚ (photos+videos)

Επιτέλους, είδαμε τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Αυτού που οραματίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και -αν όλα πάνε καλά- θα ξεκινήσει να χτίζεται τον Ιανουάριο του 2014 και θα είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2015.

Ιδού ο ναός της ΑΕΚ (photos+videos)
Ιδού ο ναός της ΑΕΚ (photos+videos)

Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ονομαστικά και επί της αρχής το σχέδιο που παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το πλάνο της "Αγιάς Σοφιάς" εγκρίθηκε ομόφωνα και η ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της.

Ο "Τίγρης" παρουσίασε τα σχέδιά του στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, τονίζοντας πως: "Για εμένα δεν εννοείται ΑΕΚ χωρίς Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ. Επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Θέλουμε να χτίσουμε και πάλι στο σπίτι της ΑΕΚ. Θέλουμε να δώσουμε ζωή στην περιοχή, να φέρνουμε 1 εκ. κόσμο το χρόνο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Κυριακές μας πρέπει να επιστρέψουν και πάλι εδώ που τις ζήσαμε. Εδώ που μεγαλώσαμε. Από εσάς θέλω να ξέρω αν είστε δίπλα μας. Ζητάω την ομόφωνη έγκριση από εσάς για να ξέρω αν η ΑΕΚ και η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι και πάλι μαζί".

Το κόστος του έργου ανέρχεται στα 65 εκ. ευρώ, ενώ ο γήπεδο θα είναι 32.500 θέσεων ή 34.000. Δεν θα έχει εμπορικές χρήσεις, ο φωτισμός θα είναι ή στο σκέπαστρο ή σε πυλώνες και θα έχει 40 σουίτες.

Ο κ. Μελισσανίδης τόνισε πως η ΑΕΚ θα είναι αρωγός του Δήμου για το Άλσος και ζητάει να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που είναι εστία μόλυνσης στα γύρω σπίτια.

O Χάρης Τομπούλογλου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου είπε: "Το σχέδιο που μας φέρατε σήμερα είναι πράγματι ένα έργο αθλητισμού και πολιτισμού. Σας ευχαριστούμε για την ελπίδα που μας δίνετε. Σε αυτό το σχέδιο δεν μπορεί κανένας καλοπροαίρετος άνθρωπος να έχει αντίρρηση. Ζητήσατε μια ξεκάθαρη αρχική άποψη. Εμείς λοιπόν λέμε το μεγάλο ναι".

Από την πλευρά της, η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Ευτυχία Αποστολάκη, είπε μεταξύ άλλων: "Είναι ένα έργο παγκόσμιας πρωτοτυπίας και πως είναι ένα έργο που αποδεικνύει πως η ΑΕΚ θα γίνει βασίλισσα ξανά".

Τέλος, στην παρουσίαση βρέθηκαν επίσης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Ακης Ζήκος.

Ιδού ο ναός της ΑΕΚ (photos+videos)
Ιδού ο ναός της ΑΕΚ (photos+videos)
Ιδού ο ναός της ΑΕΚ (photos+videos)
Ιδού ο ναός της ΑΕΚ (photos+videos)

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ:

18:45
Καλησπέρα σας
18:47
Θα παρακολουθήσετε την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
18:48

18:52
Αρκετός είναι ο κόσμος στην αίθουσα "Μίλτος Κουντουράς" στο Ενιαίο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας.
18:56
Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7.
19:00
Το αδιαχώρητο επικρατεί στην αίθουσα, ενώ πριν από λίγα λεπτά έκανε την εμφάνισή του σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ. Μπάγεβιτς, Δέλλας, Ζήκος, Λυμπερόπουλος παρών στην παρουσίαση.  
19:04

19:06
Δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη βρίσκονται οι αρχιτέκτονες Κυράτσους και Ανδριόπουλος.
19:09
"Είχα πει πως θα σταθούμε δίπλα στην ΑΕΚ για ένα σχέδιο βιώσιμο. Με την παρουσίαση και την παρουσία του κ. Μελισσανίδη, πιστοποιείται πως θα αναγεννηθεί μαζί με την ΑΕΚ και μια ολόκληρη πόλη, Δεν θα σταθούμε εμπόδιο".  Δήλωσε η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.
19:10
"Για εμένα δεν εννοείται ΑΕΚ χωρίς Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ"
19:11
Δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πρόσθεσε: "Επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Θέλουμε να χτίσουμε και πάλι στο σπίτι της ΑΕΚ. Θέλουμε να δώσουμε ζωή στην περιοχή, να φέρνουμε 1 εκ.  κόσμο το χρόνο στην Νέα Φιλαδέλφεια".
19:13
"Οι Κυριακές μας πρέπει να επιστρέψουν και πάλι εδώ που τις ζήσαμε. Εδώ που μεγαλώσαμε. Από εσάς θέλω να ξέρω αν είστε δίπλα μας. Ζητάω την ομόφωνη έγκριση από εσάς για να ξέρω αν η ΑΕΚ και η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι και πάλι μαζί"
19:16

19:18

19:21

19:22
Αυτή τη στιγμή ο αρχιτέκτονας κ. Ανδριόπουλος παρουσιάζει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
19:25
Η Ιαχή "γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια" δονεί την αίθουσα.
19:26
Το γήπεδο θα είναι 32.500 ή 34.000. Δεν θα έχει εμπορικές χρήσεις, ο φωτισμός θα είναι ή στο σκέπαστρο ή σε πυλώνες, θα έχει και 40 σουίτες.
19:29

19:29
Το κόστος του έργου ανέρχεται στα 65 εκ. ευρώ.
19:31
Θα δημιουργηθούν 1500-2000 θέσεις εργασίας κατά την διάρκεια των έργων και μόνιμες θέσεις εργασίας θα είναι από 250 μέχρι 400.
19:31
Η κατασκευή του θα διαρκέσει 24 μήνες και θα είναι με αυτοχρηματοδότηση και χωρίς κανένα δάνειο.
19:33
Αν εγκριθεί το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη, τότε η υλοποίηση του γηπέδου θα γίνει από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.
19:38
Αυτή τη στιγμή ο αρχιτέκτονας κ. Ανδριανόπουλος παρουσιάζει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και άλλες προτάσεις για την αναβάθμιση της γύρω περιοχής από το χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ.
19:40
Τον λόγο πήρε εκ νέου ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
19:42
Ο κ. Μελισσανίδης τόνισε πως η ΑΕΚ θα είναι αρωγός του Δήμου για το Άλσος και ζητάει να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που είναι εστία μόλυνσης στα γύρω σπίτια.
19:47
Το λόγο και πάλι η Δήμαρχος κ. Αποστολάκη, η οποία τονίζει πως είναι ένα έργο παγκόσμιας πρωτοτυπίας και πως είναι ένα έργο που αποδεικνύει πως η ΑΕΚ θα γίνει βασίλισσα ξανά.
19:56
Η αντιπολίτευση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λέει ΝΑΙ στην πρόταση του. Κ. Μελισσανίδη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
19:59
Συγκεκριμένα, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου είπε: "Το σχέδιο που μας φέρατε σήμερα είναι πράγματι ένα έργο αθλητισμού και πολιτισμού. Σας ευχαριστούμε για την ελπίδα που μας δίνεται. Σε αυτό το σχέδιο δεν μπορεί κανένας καλοπροαίρετος άνθρωπος να έχει αντίρρηση. Ζητήσατε μια ξεκάθαρη αρχική άποψη. Εμείς λοιπόν λέμε το μεγάλο "ναι.
20:06
"Ναι" στο γήπεδο της ΑΕΚ και από την κ. Ματσούκα.
20:13
Οι αντιδήμαρχοι Παίδας και Παπανικολάου τάχθηκαν υπέρ του σχεδίου.
20:17

Ο κ. Γρετζελίας, εξέφρασε με τη σειρά του τη συμφωνία του στο σχέδιο και ζήτησε περισσότερους πεζόδρομους, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παρεμβαίνει και να λέει χαριτολογώντας: "Μη μας ζητήσετε να πεζοδρομήσουμε όλη τη Φιλαδέλφεια...".
20:31
Μέχρι στιγμής όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν μιλήσει έχουν πει όλοι ΝΑΙ στο σχέδιο της ΑΕΚ
20:38

20:41
Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ονομαστικά και επί της αρχής το σχέδιο που παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το πλάνο της "Αγιάς Σοφιάς" εγκρίθηκε ομόφωνα και η ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της.
20:47
Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της τη Νέα Φιλαδέλφεια. Καλό σας βράδυ. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK