Παίκτης της ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ταξίδεψε στην Αθήνα, συζήτησε με την ΑΕΚ και συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της από το καλοκαίρι και μέχρι το 2017.

Παίκτης της ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος
INTIME SPORTS

Ειδική άδεια από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να ταξιδέψει στην Αθήνα πήρε τη Δευτέρα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο 22χρονος (16/10/1991) Θεσσαλός στόπερ συναντήθηκε με ανθρώπους της ΑΕΚ και συμφώνησε να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα από το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι το 2018. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 19:30, πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για τα Ιωάννινα για να ενσωματωθεί ξανά με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ερώτημα αφορά πλέον το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ρήτρα στον νεαρό αμυντικό ύψους 250.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ κάλυψε ένα μέρος της ρήτρας και το υπόλοιπο ποσό αναμένεται να καλυφθεί με ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είναι "πουλέν" του Γιώργου Δώνη, ο οποίος τον είχε ξεχωρίσει όταν ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ. Ο παίκτης άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στους Θεσσαλούς το 2009 και έμεινε εκεί για τρία χρόνια με 43 συμμετοχές και 2 γκολ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κολοβέτσιος είναι βασικό στέλεχος του ΠΑΣ και στο εφετινό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί ως βασικός και στους 20 αγώνες της Superleague.

News 24/7

24MEDIA NETWORK