Παίζει η παραμονή Δέλλα στην ΑΕΚ

Παρά το κλίμα που δημιουργήθηκε εξαιτίας της δημοσιοποίησης των σκέψεων και των επαφών της ΑΕΚ με ξένους προπονητές, το ενδεχόμενο της παραμονής του Δέλλα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Παίζει η παραμονή Δέλλα στην ΑΕΚ
dellas.jpg INTIME SPORTS

Οι συναντήσεις που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τους Σα Πίντο και Γκαρίδο έδωσαν μεγάλη έκταση στη φημολογία για την αντικατάσταση του Τραϊανού Δέλλα. Ειδικά ο Ισπανός έκανε καλή εντύπωση ωστόσο στην «Ένωση» μελετούν πολύ προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του σε ότι αφορά τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη Β’ Εθνική και η δημοσιοποίηση των σκέψεων αλλά και των επαφών των επικεφαλής του Συλλόγου δημιούργησε την εντύπωση πως η απόφαση για αντικατάσταση του Δέλλα είναι ειλημμένη.

Η αλήθεια όμως είναι κάπου στη μέση. Στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το θέμα του προπονητή ωστόσο το ενδεχόμενο της παραμονής του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όχι απλά υπάρχει, αλλά συγκεντρώνει και αρκετές πιθανότητες.

Στην ΑΕΚ υπάρχει –δικαιολογημένα- η τάση πως ο Τραϊανός Δέλλας δεν είναι εφικτό να κριθεί από το σύντομο και ιδιαίτερο πέρασμα της ομάδας στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, το επίπεδο της οποίας δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Η συνέπεια, η συνεχής δουλειά και η έντονη προπόνηση με μπάλα που θυμίζει Φερέρ-Χιμένεθ είναι στα υπέρ του Έλληνα τεχνικού, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να ζυγίζουν προσεκτικά τις επιλογές τους στο συγκεκριμένο νευραλγικό κομμάτι.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ περνάει το θέμα του προπονητή από κόσκινο. Επαφές έγιναν αποδεδειγμένα ωστόσο οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί. Η παραμονή του Δέλλα στον πάγκο της ομάδας συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, ξένων προπονητών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK