Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Παπαδόπουλος

Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και πλέον το ενδεχόμενο να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα" της ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από ορατό!

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Παπαδόπουλος

Ο 33χρονος επιθετικός του Ατρομήτου στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τη διοίκηση των Περιστεριωτών, κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, καθώς το κλίμα για τον ίδιο μετά τη διαμάχη που είχε με τον Γιώργο Παράσχο δεν ήταν το ιδανικό.

Αρκετά σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο, επόμενος σταθμός στην καριέρα του "Παπ" να είναι η ΑΕΚ, με την οποία έχει ήδη γίνει μία επαφή, με τις δύο πλευρές να δείχνουν πρόθεση για συνεργασία. Μετά τη συγκεκριμένη επαφή, ο Παπαδόπουλος έδειξε να μην έχει κανέναν ενδοιασμό για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όντας αρκετά "ψημένος" στην προοπτική της ΑΕΚ και της παρουσίας του στην επόμενη μέρα της.

Αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης

Για την ΑΕΚ, ο Παπαδόπουλος αποτελεί την ιδανική λύση για στελέχωση της γραμμής κρούσης της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η εμπειρία και οι παραστάσεις του «Παπ» καλύπτουν απόλυτα την «Ένωση» η οποία θέλει να προχωρήσει σε προσθήκες επιπέδου …Σούπερ Λιγκ προκειμένου να εξασφαλίσει άνετα την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Εκκρεμούσε μόνο η ελευθέρας

Η ενημέρωση που είχαν στην ΑΕΚ από την πλευρά του παίκτη, ήταν πως το μόνο που απέμενε για να προχωρήσει η υπόθεση Παπαδόπουλου ήταν η εξασφάλιση της ελευθέρας του από τον Ατρόμητο. Πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει και αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο για να οριστικοποιηθεί το deal.

News 24/7

24MEDIA NETWORK