Προχωράει στην επόμενη μέρα η ΑΕΚ

Μέσα σε... 7 λεπτά ολοκληρώθηκε η ΓΣ αστραπή της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την οποία ψηφίστηκε να αρχίσουν οι διαδικασίες επανασύστασης των ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Προχωράει στην επόμενη μέρα η ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (15/06) μέσα σε... επτά λεπτά στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Διασποράς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, η Γενική Συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην οποία ορίστηκαν οι επιτροπές ποδοσφαίρου και μπάσκετ, στο πλαίσιο της επανασύστασης των ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ.

Την επιτροπή ποδοσφαίρου θα αποτελέσουν οι Ασλανίδης, Αγγελόπουλος, Ανατολιωτάκης, Σκρέκης και Γαντζούλας, ενώ αυτή του μπάσκετ οι Αλεξίου, Κοτσάτος, Κατσαδήμας, Μπέρκοβιτς, Αγγελόπουλος και Βάσσιος.

Το "παρών" στην αίθουσα της Νέας Φιλαδέλφειας έδωσαν αθλητές των τμημάτων της ΑΕΚ, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί προκειμένου να ενημερωθούν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες που αγωνίζονται.

Ένας από αυτούς ήταν ο αθλητής της ομάδας χάντμπολ Χριστόφορος Μπακαούκας, ο οποίος αποχώρησε απογοητευμένος γιατί δεν συζητήθηκε κάτι για την αβέβαιη κατάσταση που ζει το τμήμα.

Βεβαίως, η ΓΣ αφορούσε μόνο την επανασύσταση των ΠΑΕ - ΚΑΕ και δεν ήταν εφικτό να συζητηθεί άλλο ζήτημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK