Στο Υπουργείο ο Μελισσανίδης για το γήπεδο!

Με τον Υπουργό Γιάννη Μανιάτη στο ΥΠΕΚΑ, συναντήθηκε την Πέμπτη 15/5 ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, με θέμα συζήτησης όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να προχωρήσει το πλάνο για την "Αγιά Σοφιά".

Στο Υπουργείο ο Μελισσανίδης για το γήπεδο!
INTIME SPORTS

Μετά τη σημαντική αυτή συνάντηση, η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Σήμερα, 15 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού ΠΕΚΑ κ. Ι. Μανιάτη, παρουσία του ιδίου καθώς και των Γ.Γ. κ. Σ. Αλεξιάδη και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Από την πλευρά της ΑΕΚ παρευρέθηκε ο κ. Δ. Μελισσανίδης και η Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων του Έργου.

Ως γνωστόν η Νομοθετική Ρύθμιση για την υλοποίηση του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα συζητηθεί στο Νομοσχέδιο για το Νέο Ρυθμιστικό της Αθήνας με την έναρξη λειτουργίας της Βουλής, μετά τις 28 Μαΐου.

Στη σημερινή σύσκεψη συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσίες του Υπουργείου ώστε να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία και συντονισμός προκειμένου να προγραμματιστούν και να επισπευσθούν οι Διοικητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά την ψήφιση του Νόμου.

Η παρουσία του Υπουργού και του Γενικού Γραμματέα υπήρξε καταλυτική και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εντολές προς αυτή την κατεύθυνση. Η οικογένεια της ΑΕΚ για μια ακόμα φορά ευχαριστεί την πολιτική ηγεσία και τις υπηρεσίες του Υπουργείου για την άμεση υποστήριξη στην υλοποίηση αυτού του Έργου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK