Συνάντηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ανακοίνωση της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ"

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι προχωρά ταχύτητα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 30 εκατ. ευρώ, για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, εξέδωσε η "Δικέφαλος 1924 ΑΕ", ενημερώνοντας παράλληλα τη συνάντηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς .

Συνάντηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ανακοίνωση της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προχωρεί με γοργούς ρυθμούς η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε από τη Γενική της Συνέλευση.

Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία της Εταιρίας, εκπρόσωποι της διοίκησής της, μαζί με εκπροσώπους της Τράπεζας Πειραιώς, επισκέφτηκαν χθες την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την ενημέρωσαν για θέματα της αρμοδιότητάς της.Συζητήθηκε, συγκεκριμένα, η πορεία προετοιμασίας του ενημερωτικού δελτίου, που εκτιμάται ότι θα κατατεθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, έτσι ώστε, μετά την έγκρισή του από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, να αρχίσει η συγκέντρωση του κεφαλαίου της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας για την κατασκευή του σταδίου της ΑΕΚ.

Θα παρακαλούσαμε τους φίλους της ΑΕΚ μέχρι την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου να μην προβαίνουν σε καταθέσεις στον υφιστάμενο τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK